Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Части за Land rover

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Части за Land rover

Аз лично предпочитам да поръчвам директно от Англия, има достатъчно доставчици, които правят директни доставки до България. С отлични впечатления съм от Paddock, Devon4x4 и LRDirect. Има алтернативен вариант, при който ползвам адрес на склад в Англия, при него плюса е, че доставката до UK адреса е на много ниска стойност, а в някои случаи (Падок) е безплатна. След това транспорта до България е 2лв. на килограм. Минуса е, че се чака с около седмица повече. Тази опция съм я ползвал над 10 пъти, досега работи безотказно. От България съм поръчвал единствено от Дару - след като изрових интернета за един стар модел водна помпа, за която и ОЕМ производството се оказа, че е прекратено преди години и единствената такава открих в Германия за 300 Евро, реших все пак да проверя в Мото Пфое и в Дару. Оказа се, че в Дару я имат оригинална на цена от 78лв, беше стояла при тях на склад от 1993 г...
    RRC 3.5 ‘85
    RRC 3.9 ‘93
    Jeep XJ 4.0 ‘93

Коментар

Здравейте! Виждам ,че доста сте осведомени кое,как и от къде да се пазарува. При мен все още стои проблема за намирането на сателити и планети за моя диференциал. Ако можете да помогните ще съм ви благодарен. Става въпрос за 10 пинов заден за Дефендър. тел. ми е 0887946628. Благодаря ви предварително!

Коментар

Wildrovers внасят предимно Шитпартс от най-евтиния вариант, с доста надценка. Не ми се е случвало сменена част да изкара и година. Спрях да ги ползвам.
        Елиткар също имат на склад същите боклуци.
        Стефан от Варна внася разни, най-вече Allmakes. В началото беше заредил най-евтините и ги продаваше на цени като за ОЕМ, но след няколко рекламации взе да внася по-качествени.
        А от Дару съм купувал части и съм имал проблеми с неоригиналните, при все че би трябвало да са качествени алтернативни.

Коментар

Първоначално публикуван от Младен Стоянов Преглед на мнение
          А така сега,ами ние другите какво да правим?Нормално е да си споделяме кой от къде и какво купува и от къде е доволен и от къде не.Това е дискусия и взаимопомощ.Не вярвам да се счете за реклама,ако тук споделите от къде в БГ пазарувате части и от къде сте доволни и от къде не.Давам пример за горивата-там всеки си споделя от къде зарежда и от къде е доволен и от къде не.Ако не се лъжа само не трябваше да има директни препратки към сайтове и реклами.
          От тези съм много доволен, изпращат с куриер, може и в 17:30 да им се обадя, не са ми отказвали. Веднага си личи кой си гледа работата
          сериозно. За съжаление като цяло имат само Шитпарт. Магазина им е в София, ул. "Струма", но на място не съм ходил, само по куриер.

KSB Ramparts - .....landroverbg.dir.bg
          Последно редактирано от P2P; 19-02-15, 09:27. Причина: премахване на линк

Коментар

Отдавна се чудя защо няма нито един, който да си поддържа онлайн магазина, а всички роптаят, че си пазаруваме от острова...
            Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Няма какво да се чудиш, цените на острова са без конкуренция. В повечето случаи всеки от нас планира интервенцията по колата и е склонен да изчака седмица или десет дена за да получи евтини и качествени части.
              Кой търговец на местна почва ще договори съответните търговски отстъпки, ще зареди склада и ще чака някой с ЛР на обслужване извън МПф или Дару да си поръча от него и какъв оборот ще направи за да оцелее и да продължи да търгува? Да не говорим, че масови части - консумативи като ремъци, дискове, накладки, филтри, лагери и др. подобни има при големите търговци на авточасти с магазини в цялата страна.
              Просто е нерентабилно.
              Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

Никой не говори за НОВ бизнес, а за развитие на съществуващ
                Явно мързела е повсеместен

Коментар

След кратка проверка същия комплект STC1768 може да се намери оригинален и Бритпарт. Бритпарт го има в Падок и е с цена 35.34 лири без ддс. В Бриткар има оригинален комплект за 189 лири без ддс.
                  Като имате този номер защо не звъннете в Мото Пфое и да видите какво ще Ви кажат. Сега проверявам при познат който е голям вносител на части и много често за обща изненада Мото Пфое пазаруват от него. Като разбера нещо ще пиша.
                  Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Получих инфо.... цената е 660лв но не е сигурен дали я имат в наличност в главния склад в чужбина, защото била много стара частта...
                    В Дарукар пише в сайта че имат наличен комплект за 94 лири, но кой е производителя не пише...
                    Вижте в сайтовете за автомобили на части. 10 шлицов диф се монтира на Дискавъри 1 200тди преди 1993, РР Класик преди 1992 и Дефендър преди 1992. Преден или заден диф няма значение. В Габрово и Бургас моргите имат доста бройки на части.
                    Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

В Дару ще да имат или читав Бритпарт или Беърмах.

Коментар

Понеже говорите за читав и смотан бритпарт. Обяснете как ги различавате.

Коментар

Първоначално публикуван от Filo Преглед на мнение
                          Понеже говорите за читав и смотан бритпарт. Обяснете как ги различавате.
                          Аз лично пазарувам предимно от brit-car там си пише чарка дали е gunuine, OEM, pattern. Допълнително на лагерите си пише бритпарт от тимкен или подобно.
                          ПП. Гледам и в падока има подобна информация.
                          Land Rover Discovery
                          Където е текло пак ще тече ...

Коментар

Както и в LRDirect - пише производител и доставчик. Ето, примерно, наскоро си взимах водна помпа:
                            http://www.lrdirect.com/Parts-by-Mod...ump/PEB500090/
                            Имаш Brand: BRITPART | Source: BRITPART
                            Имаш и Brand: AIRTEX | Source: BRITPART

Коментар

Ако последната буква от номера е G, би трябвало да е ОЕМ, т.е. произведено от производителя а оригиналната ЛР част, но не брандирана ЛР.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X