Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Rover Discovery 300 Tdi работи, но не иска да се форсира

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Land Rover Discovery 300 Tdi работи, но не иска да се форсира

Здравейте , значи джипа трудно пали работи трудно на място, не иска да се форсира .
    За да елиминирам ГНП като проблем , откачих маркуча след горивния филтър и го потопих в шише от нафта , веднага го изсмука и джипа заработи няколко минути перфектно , докато работи нафта към горивният филтър идва . След като поработи няколко минути пак почва да не иска да се форсира , тогава
    нафта към горивният филтър не идва . Аз като начало съм сменил горивния филтър и в резервоара махнах сондата на нея имаше някаква цедка смених и нея , пробвах пак , пак същото . Не знам тази подкачваща помпа дали може да е от нея дали нещо е запушено , моля за някакви идеи .
    Благодаря предварително .

От: Land Rover Discovery 300 TDI работи , но не иска да се форсира

Виж и него в "уравнението": http://www.offroad-bulgaria.com/show...E8%EB%F2%FA%F0

Land Rover Discovery:
    - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
    Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

От: Land Rover Discovery 300 Tdi работи, но не иска да се форсира

Мда и примен е подобно положението ето я темата. http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=189586 . Само че аз нямам ядове с паленето и като загрее се оправя. При теб колега как е като загрее. Но ми е студено и нямам време да почна да елиминирам по списъка предложен от Андро.
      Land Rover Discovery
      Където е текло пак ще тече ...

Коментар

Първоначално публикуван от rfbm Преглед на мнение
        ...
        За да елиминирам ГНП като проблем , откачих маркуча след горивния филтър и го потопих в шише от нафта , веднага го изсмука и джипа заработи няколко минути перфектно ...

.
        Ами, като си почнал карай до край. В смисъл вземи един по сериозен съд, пъхни в него и излишното гориво и остави джипа да работи по продължително време и ще се ориентираш какво става.

Коментар

Изчисти ли си утайника до резервоара?
          Продухай тръбите с въздух.
          Ако се съмняваш в подкачващата помпа, можеш просто да я елиминираш, моята съм я изключил преди повече от година и нямам ядове.

Коментар

Така при мен проблема е въздух в системата. Невървенето е пропорционално на времето което колата е стояла без да я карам и външната температура. Теста е следния , след като запаля обезвъздушавам през горивния филтър и след това колата върви на пушка. Като се стопли ще търся от къде гълта въздух.
            Land Rover Discovery
            Където е текло пак ще тече ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X