Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кърък или късмет?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кърък или късмет?

Не си довърших мисълта.
    За сметка на ремонтите, като се кача вътре и съм извън пътя, се чувства че е на мястото си.
    А отзаде ми разни жапонски жипки ми бибиткат да карам по-бавно, че си удряли главите в таваните и им изпадали бъбреците
    На мен пък ми падат ушите на магистралата, ама кво да се прави.

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
      Ферозки, сузучки и прочие - като се опаричите да не скочите веднага в Ровърите а?
      Тихо,тихо, тук не става въпрос изобщо за пари. Един Ланд Ровър струва колкото моя Самурай пък и вече съм минал през два броя Дискавари. Е пак съм със Самурай, защо ли? Не е заради парите а защото с него мога да пътувам там където с Дискаварито немохаж да припаря.

P.S. Темата е друга все пак. Банковите сметки се гледат на друго място.
      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
      Дий Снайдер

Коментар

Тарга сега ще те разследват за доходи.
        Може да мислиш и за Самурай.
        Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
          ..........
          Нищо че някои от нас на пръсти броят вече само до осем......
          Трай, трай, само да се оправи/оздравее, ще се уреди той.
          Търсят вело инструктори с точно толкова пръсти на дясната ръка, а на лявата трябва да са всичките 5бр.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:565.jpg
Прегледи:2
Размер:73.1 КБ
ID:5545817
          Land Rover Discovery:
          - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
          Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Интересна оферта Петре. Я ми пусни обявата на лични, че да не награбят сега сатърите да си режат пръстите.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
              Тихо.... Един Ланд Ровър струва колкото моя Самурай .....
              Имаш уникален Самурай, явно!

Щото иначе какво да струва - може ли да влачи няколко тона подире си, да вози комфортно по път и без път, да събереш нещо метър и половина вътре без да се плези вратата?

Пък и много от ниско гледате.

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                Имаш уникален Самурай, явно!

Щото иначе какво да струва - може ли да влачи няколко тона подире си, да вози комфортно по път и без път, да събереш нещо метър и половина вътре без да се плези вратата?

Пък и много от ниско гледате.
                Ами явно е уникален моя Самурай. Дължината на междуосието му е 94" и имам товарно пространство колкото на Дискавари щом мога да побера 1м3 дърва без проблем.
                Не знаех че за да караш 4х4 трябва да имам и TIR лиценз. Та колко тона влачат Ланд Ровър и колко на високо седиш на пътя?
                Последно редактирано от banjo; 13-12-13, 20:47.
                Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                Дий Снайдер

Коментар

Ами явно е уникален моя Самурай. Дължината на междуосието му е 94" и имам товарно пространство колкото на Дискавари щом мога да побера 1м3 дърва без проблем.
                  Не знаех че за да караш 4х4 трябва да имам и TIR лиценз. Та колко тона влачат Ланд Ровър и колко на високо седиш на пътя?
                  Твоя Самурай всъщност събира 1м3 и едно голямо дърво.

Коментар

Ха ха ха колко беше смешен вица на зайчето
                    Дий Снайдер

Коментар

Имал съм какви ли не хобита интереси и мании. Някои от тях откровенно граничещи с мазохизъм. Като ме питаха приятели и близки що така се мъча, редовно се изпъчвах и обявявах гордо, че това не е мъка, а "състояние на духа".

Коментар

Кубик събирам под кората, докато отпред си се возим четрима нашироко, нависоко, меко и комфортно...
                        Почти като в самурай...

Ако празноговоренето ще му помогне да излезе от дупката
                        Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Тихо,тихо, тук не става въпрос изобщо за пари. Един Ланд Ровър струва колкото моя Самурай пък и вече съм минал през два броя Дискавари. Е пак съм със Самурай, защо ли? Не е заради парите а защото с него мога да пътувам там където с Дискаварито немохаж да припаря.

P.S. Темата е друга все пак. Банковите сметки се гледат на друго място.
                          Струва колкото Самурайя само когато го купуваш. После го купуваш пак и пак и пак в части.
                          А частите му са с цени като на Жигула, но банковата сметка почва да има значение.
                          Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                          Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Дървендъра е готов. 60 лв за нови шпонки, 120 за ремонт на помпата. Това беше към изненадите. Нов ангренажен ремък 38, ролка хубава нещо към 50 беше. водна помпа към 70 нова. Скъпо да го е.а. За 20 години да се счупят толкова авточасти. От както го взех преди 2 години съм сменил 1 кормилен накрайник и той си беше разбит. А беше пуснат за части. Карайте си самураите и не се занимавайте с глупости. Освен ако смятате, че феновете на Черокита, Тойоти и малолитражки, някога ще стигнат до консенсус. Аз не вярвам. Кардани удължават в Кубрат. Не ги мерете тук. Моля.
                            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Не се връзвай. От колегата по-горе две години се опитвах да направя човек, признавам, провалих се. Винаги съм се очудвал от склонността на някои хора вместо да гледат само чуждата кошница.

Апропо, понеже съм глупав, тази седмица си купих още един Ровър. Или щото съм милионер.

Коментар

Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнение

Апропо, понеже съм глупав, тази седмица си купих още един Ровър. Или щото съм милионер.
                                Е сега се проготви да го купиш още няколко пъти във вид на части!
                                Аз пък в знак на протест ще си купя Тойота. Хеви дути.
                                А човека с Ферозката остава да и смени само купето и двигателя и ще стане кола.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X