Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Rover Discovery 2 тд5

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Land Rover Discovery 2 тд5

Загрятото гориво не би трябвало да напуска кръга на високото налягане, който не е отворен към резервоара, а минава само през помпата. Това "мъглата" само през зимата ли се случва? Да не би да имаш и допълнителен подгрев в резервоара?
    Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

От: Land Rover Discovery 2 тд5

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
      Загрятото гориво не би трябвало да напуска кръга на високото налягане, който не е отворен към резервоара, а минава само през помпата. Това "мъглата" само през зимата ли се случва? Да не би да имаш и допълнителен подгрев в резервоара?
      Не знам как работи тази система, но „мъглата“ от резервоара не ми пречи и смятам да не се занимавам с нея . Иначе си я има и сега при 20 градуса външна температура. Като цяло машинката си изпълнява функциите, само дето ме дразнят разни дреболии дето не знам от къде произлизат. Когато остане време ще сменя окабеляването и дифтунгите в сервиз, а за сега само термо датчика на охлаждащата течност. Ако пак даде грешка там - ще заменя този на обратното гориво (нали са еднакви?) със читав и ще видим резултата.
      п.с. Днес покарах малко по задачи... като че ли повече ме дразни скапания синхронизатор на 1 и 2 ск. - свикнах с вече с претрисането... ще свикна и с него! Харесва ми колицата ама... много често взех да питам в този форум, а е при мен от скоро!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X