Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Rover Defender 90 BG туниин и редизайн

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Defender 90 BG туниин и редизайн

Поздравления! Чудесен тунинг в стил руските братя.
    LR Disco II 99 - TD5
    www.lre-bulgaria.org

Коментар

От: Land Rover Defender 90 BG туниин и редизайн

Един въпрос, с тая кола идваш на работа в Бизнес парка в София, нали? Че май я заглеждах точно същата на закрития паркинг няколко пъти.
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

ДА

Коментар

Мда - сега вече ме е срам аз да влизам с моята учукана каска в БПС...
          Добре, че съм в друг паркинг

Поздравления, колега - станала е чуденка
          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Джипа е станал страхотен. Поздравления за ентусиазма. Аз, обаче имам въпрос за гумите "Hankook Atm Rf 10" - имаш ли вече впечатления от тях и какви са те. Бъди здрав.
            Nissan Pathfinder 2.5 dci

Коментар

Поздравления за усилията. Добър кафе рейсър.
              Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

И кое точно му е кафе рейсърското? Би ли обяснил защо смяташ така конкретно за тази кола? Комфорта вътре, хубавите фарове, дребните екстри и сивия цвят на бронята и решетката ли те наведоха на тази мисъл или имаш забележки по двигател, трансмисия и други важни детайли?
                Последно редактирано от zzlatev; 17-09-12, 13:03.
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от speshev Преглед на мнение
                  ДА
                  Ако завариш един пълничък, едър, с белег на носа да разглежда колата, аз съм, да знаеш. Сега вече, нали мога да я позяпам отблизо, без да правя лошо впечатление? Да видя с Боби какви сте ги свършили
                  www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                    И кое точно му е кафе рейсърското? Би ли обяснил защо смяташ така конкретно за тази кола? Комфорта вътре, хубавите фарове, дребните екстри и сивия цвят на бронята и решетката ли те наведоха на тази мисъл или имаш забележки по двигател, трансмисия и други важни детайли?
                    Точно така. Ти би ли вкарал тази кола в гората? С тая боя? А в река дълбока 1 метър? С този интериор? Иначе по отношение на усилията, желанието и дизайна мога само да аплодирам.
                    .
                    Последно редактирано от zzlatev; 18-09-12, 08:39.

Коментар

Доста са меки, не мога да дам мнение за кал и за сняг за момента, но по ревюта съм чел е за сняг (сняг върху асфалт) са перфектни. На кал предполагам бързо ще се запълни грайфера а също и на дълбок сняг в планината.

Коментар

Обикновено към 9 без малко съм в БП може да я разгледаш на живо ако искаш

Коментар

Колега, не им се връзвай на квалификациите "кафе рейсър" - така като минеш оттам, дето техните "суперподготвени" жипки минават - повече ги боли
                          Аз вече отдавна съм на принципа "карам СУВ, не подготвен като твоят джип" и после се сети кой цъка с език
                          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Ето малко снимки на централна конзола и таблото. Тапицирана е с естествена кожа като цялото табло. Монтирани са 2 12в конзоли една за запалка и една за резервно захранване. Всики прекъсвачи са монтирани също на конзолата, като са монтирани допълнителни за ARB компресора, за ARB блокажа на задния диференциал, за халогенните фарове, за webasto печката и сопълнителния калорифер монтиран в задната част на купето. Управлението на камерите и на парктроника също е изнесено на конзолата. Монтирани са кръгли уреди за температурата и налягането на маслото, както и за тока на зарежданне на акумолатора. И разбира се музика :-)) На горната конзола над таблото са изнесени програматора за печката, както и аналогов часовник (със стрелки иначе е на ток). От дввете страни извън основната рамка са монтирани бутоните за управление на стъклата.

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
                              Точно така. Ти би ли вкарал тази кола в гората? С тая боя? А в река дълбока 1 метър? С този интериор? Иначе по отношение на усилията, желанието и дизайна мога само да аплодирам.
                              .
                              Ясно, щом не е очукана като войнишко канче, явно е кофи рейсър. Комфортните коли не влизат в гората, ще взема да си махна и аз климатика, разните музики и светлинки, че да не се излагам. Ми що не попиташ собственика как има намерение да я кара? Щото колата си е напълно готова за гората, а дали ще и пази боята зависи от него, а не от това какво мислим аз или ти. Дали ще я вкара в Искъра под Самоков? Сигурно не, ма и Пин мастъра няма да го направи, нищо че неговата е очукана( Масо, не се сърди, само те цитирам). Дали ще се срешнем по билото на Лозенска планина на приятна разходка? Само той знае.
                              Така че прибързани квалификации са меко казано не на място при толкова положен труд и добре направена кола
                              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

По отношение на труда и усилията вече казах, че ги оценявам по достойнство. Колкото до кафето - времето ще покаже дали съм прав или греша. Когато видя доказателство за противното с най-голямо удоволствие публично ще се извиня в тази тема.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X