Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стабилизираща щанга на Дефендер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Стабилизираща щанга на Дефендер

Първоначално публикуван от kupona Преглед на мнение
    Аз отпред и отзад съм с усилени и не съм имал грижи от както съм ги сложим, а не е като да не съм се заигравал.
    Слагай едни усилени от Англия и няма какво да го мислиш. Пък и цените са без пари.
    И аз така,ама окривих и усилената-дългата(екстремист съм).Предимството е,че не става на V и можеш да се прибереш без да я сваляш,но пък много трудно се забелязва.Препоръчвам слагане на щангата в яка тръба.Усилените са плътни(което на мен не ми харесва) и тежат 3 пъти повече от оригиналните.
    2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Младене, признавам - ти си уникат приятелю! Между другото смени защитата на предния диференциал с такава: http://www.qtservices.co.uk/parts/ra...iff-guard.html и ще решиш проблема с дългата щанга.
      Я разкажи как успя да я изкривиш - с удар, на камък или как, че ми стана интересно?
      "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Окривих оригиналната-както е писал Таргата-при преминаване на съвсем не екстремни "канавки"-лекичко,без газ...
        За усилената-идея си нямам.Честичко го оглеждам отдолу,но докато не махнах двигателя и погледнах от горе въобще не можах да забележа съвсем лекото огъване.Отклонение от идеалната права няколко милиметра.Преди състезанието в Шумен махнах предпазителя(водача дето е закрепен за моста) на щангата,защото мисля че точно той помага за пластичната деформация.От тогава няма проблем,а на Шумен си беше голям бой.
        Тия усилените си носят по-големи еластични деформации(установих го,когато я изправях на тръбогиба) и си мисля,че ако няма къде да опре някъде по средата,няма и да се огъне пластично повече.
        2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X