Здравейте колеги, при една заигравка в събота сабилизиращата щанга на уравлението стана на малко поизправено V. Когато я налагах с чука ми се видя много мека кято стомана.Моита идея е да вкарам щангата в някаква здрава тръба, или да си изработя нова .Разбирасе бих си поръчал и нова, но се опасявам че и тя ще е локумена.Ако някой се сблъсквал с проблема нека сподели.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стабилизираща щанга на Дефендер
Свий
X
-
От: Стабилизираща щанга на Дефендер
Вероятно говориш за задната кормилна щанга. Има навика да се прави на палатка.Направо си поръчай усилени. Ей сега Пепи ще се намеси. Само гледай.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
-
Нямам логичен отговор. Факт е, че се криви не само от удари, а и от диагонално (правилно) минаване през канавки. При Диското и Класика се троши и демпфера. Ако не бързаш ще ти направя и къса и дълга, че са се наредили доста кутий и раздатки за ремонт.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Задната щанга е като бушон да не счупиш кормилната кутия!Като бяхме в Свети влас на съкровището на Вромос нашето Диско със усилени щанги направо пръсна ккормилната кутия,защото никъде не поддава и комплектация с малко по големи гуми и познайте къде си го изкарва.Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
тел. 0898327627
Радослав
Коментар
-
Първоначално публикуван от rado genev Преглед на мнениеЗадната щанга е като бушон да не счупиш кормилната кутия!Като бяхме в Свети влас на съкровището на Вромос нашето Диско със усилени щанги направо пръсна ккормилната кутия,защото никъде не поддава и комплектация с малко по големи гуми и познайте къде си го изкарва.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Точно от това се опасявах,но все пак ще си поръчам усилена.Ще го направя,защото вече не съм сигорен както преди в дзвера, и не знам кога ще се разкрачи пак като млада невеста ако оставя нещата така.[/SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
Първоначално публикуван от hil Преглед на мнениеТочно от това се опасявах,но все пак ще си поръчам усилена.Ще го направя,защото вече не съм сигорен както преди в дзвера, и не знам кога ще се разкрачи пак като млада невеста ако оставя нещата така.в полеви условия на чаталесто дърво. Това - при стандартните. Виж при усилените, операцията би била силно затруднена.
ПП Дали не е по-добре /по-здраво/ да се изработи тук в България?За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
-
Тарга защо къса и дълга,аз изправях само една с два накрайника.
Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 13-12-11, 15:29.[/SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
Аз отпред и отзад съм с усилени и не съм имал грижи от както съм ги сложим, а не е като да не съм се заигравал.
Слагай едни усилени от Англия и няма какво да го мислиш. Пък и цените са без пари.sigpic
Коментар
-
Аз мисля, че е по-добре да се сложи само задна усилена, за да може все пак да има някакъв бушон. А и предната е по-къса и доста по-трудно се криви.
Отделно от това, ако сложите такава защита: http://www.qtservices.co.uk/parts/di...iff-guard.html проблемът с изкривяването на задната щанга на практика отпада. Тази защита има и ухо отзад за закрепване на демпфера. Ако не ви се дават толкова пари можете да си изработите само защитата на щангата от изкривяване от П-профил и заварите ухо за демпфера."Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."
Коментар
-
Първоначално публикуван от hil Преглед на мнениеБлагодаря за предложенията на всички ,само че при кого мога да поръчам усилени и какви са цените.
ПП Ей, да не извадиш принудително секторната кутия!За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар