Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стабилизираща щанга на Дефендер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стабилизираща щанга на Дефендер

Здравейте колеги, при една заигравка в събота сабилизиращата щанга на уравлението стана на малко поизправено V. Когато я налагах с чука ми се видя много мека кято стомана.Моита идея е да вкарам щангата в някаква здрава тръба, или да си изработя нова .Разбирасе бих си поръчал и нова, но се опасявам че и тя ще е локумена.Ако някой се сблъсквал с проблема нека сподели.
    [/SIGPIC][/SIGPIC]

От: Стабилизираща щанга на Дефендер

Вероятно говориш за задната кормилна щанга. Има навика да се прави на палатка. Направо си поръчай усилени. Ей сега Пепи ще се намеси. Само гледай.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Точно задната,и защо са я направили от кашкавал.
      [/SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Нямам логичен отговор. Факт е, че се криви не само от удари, а и от диагонално (правилно) минаване през канавки. При Диското и Класика се троши и демпфера. Ако не бързаш ще ти направя и къса и дълга, че са се наредили доста кутий и раздатки за ремонт.

Коментар

Задната щанга е като бушон да не счупиш кормилната кутия!Като бяхме в Свети влас на съкровището на Вромос нашето Диско със усилени щанги направо пръсна ккормилната кутия,защото никъде не поддава и комплектация с малко по големи гуми и познайте къде си го изкарва.
          Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
          тел. 0898327627
          Радослав

Коментар

Първоначално публикуван от rado genev Преглед на мнение
            Задната щанга е като бушон да не счупиш кормилната кутия!Като бяхме в Свети влас на съкровището на Вромос нашето Диско със усилени щанги направо пръсна ккормилната кутия,защото никъде не поддава и комплектация с малко по големи гуми и познайте къде си го изкарва.
            Ако има качествен демпфер няма проблеми. Въпреки, че никога не е късно да се строши нещо. Според мерака.

Коментар

Точно от това се опасявах,но все пак ще си поръчам усилена.Ще го направя,защото вече не съм сигорен както преди в дзвера, и не знам кога ще се разкрачи пак като млада невеста ако оставя нещата така.
              [/SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от hil Преглед на мнение
                Точно от това се опасявах,но все пак ще си поръчам усилена.Ще го направя,защото вече не съм сигорен както преди в дзвера, и не знам кога ще се разкрачи пак като млада невеста ако оставя нещата така.
                Таргата ги оправя в полеви условия на чаталесто дърво. Това - при стандартните. Виж при усилените, операцията би била силно затруднена.

ПП Дали не е по-добре /по-здраво/ да се изработи тук в България?
                Последно редактирано от c_gul; 13-12-11, 11:00. Причина: до
                За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Тарга защо къса и дълга,аз изправях само една с два накрайника.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:defender 040.jpg
Прегледи:1
Размер:178.8 КБ
ID:5326545
                  Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 13-12-11, 15:29.
                  [/SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Таргата има предвид къса предна и дълга задна. Според мен една корава задна върши работа и предната да е оригинал за бушон. И една в багажника за всеки случай
                    Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Ванка, в София има едни момчета, които ги правят читаво...

Коментар

Аз отпред и отзад съм с усилени и не съм имал грижи от както съм ги сложим, а не е като да не съм се заигравал.
                        Слагай едни усилени от Англия и няма какво да го мислиш. Пък и цените са без пари.
                        sigpic

Коментар

Аз мисля, че е по-добре да се сложи само задна усилена, за да може все пак да има някакъв бушон. А и предната е по-къса и доста по-трудно се криви.
                          Отделно от това, ако сложите такава защита: http://www.qtservices.co.uk/parts/di...iff-guard.html проблемът с изкривяването на задната щанга на практика отпада. Тази защита има и ухо отзад за закрепване на демпфера. Ако не ви се дават толкова пари можете да си изработите само защитата на щангата от изкривяване от П-профил и заварите ухо за демпфера.
                          "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Благодаря за предложенията на всички ,само че при кого мога да поръчам усилени и какви са цените.
                            [/SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от hil Преглед на мнение
                              Благодаря за предложенията на всички ,само че при кого мога да поръчам усилени и какви са цените.
                              Пимерно при Данчо Колев и Соти /Нинджа_1/. Нямам координати, но докторът /Иван -zablio/ може да ти даде.
                              ПП Ей, да не извадиш принудително секторната кутия!
                              За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X