Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сдобих се с Land Rover Discovery 200Tdi.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Сдобих се с Land Rover Discovery -1990г.

Първоначално публикуван от ивайло Преглед на мнение
    "Издрънчаването " може да е и от муфата между скор. и разд. кутии - нали всички го сочат като слабо място . Аз (да не викам дявола ) си я карам така , вярно че причуква ама като и свикнеш става. Освен това корифеите твърдят , че Диското поначало си е с предвидени по-големи луфтове по трансмисията и за 1990 г. е естествено те да са се увеличили.
    Аз каре за кардана от 20 лв не си сложих , ама като ми писна да слагам все 120-левови и смених кардана с УАЗ-ов за 105 лв комплект с двете карета.
    Ако не е тайна , за какви пари го взе ?
    Значи, обявата я видях в < mobile.bg > с цена 8200 лв. - след като я видях на место и ми хареса почна лек пазарлък и в крайна сметка си стиснахме ръцете на 7500 лв.

ПП.
    Като се прибера в нас ще кача снимки (тези от < mobile.bg > ) просто за момента нямам други но и тези не са зле, стават.
    LR DISCOVERY I, 1989 / 2.5TDi

Коментар

Те го, Те..ДЗВЕРО

Коментар

Честито колега,от снимките изглежда запазена машинката..Да я караш със здраве,навсякаде където поискаш и с минимум ремонти.
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

честито и от мен.действително салона изглежда много запазен.дано и останалото да е така.
          В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Който пази салона , пази и машината ... обикновено ....но не винаги

Коментар

Да, дигай всички мокети и гуми по пода да видиш как е.
              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 13-05-10, 13:42.

Коментар

Честито,добре дошъл в семейството.
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 13-05-10, 13:41.
                Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

БЛАГОДАРЯ ВИ за всичко, а отностно хубавите пожелания бих рекъл : "Чул ви Господ).
                  А сега да споделя първите си впечатления от Disco-то. Лелее-Малеее тази машина няма спирка:-)))
                  През почивните дни бях на вилата и минах по един път, по който досега не бях.С Жигулатора Съм пробвал - НЕ стана! (окопах се лошо).НО-оо сега.)) се върнах и минах подобаващо -нито веднъж не включих задна.Всички по кофти места ги минах без никакви грижи освен:- да гледам пътя и да подбирам маршрута, а при препятствие - да заходя правилно:-))Абе хора песен работа:-)
                  Двигателя НЕ загря.А на най-кофти учасъка който се намира на края на трасето(казвам това защото гумите си бяка станали "горски слик", а местенцето беше длъжко и доста кално.(Само да спомена, че блокаж не ми се наложи да включвам никаде.)Та на 4-ри бавни и 1-ва предавка (ДА ЖИВЕЕ ПЪРВА БАВНА)го минах от раз, като на последните 4-5 метра нямахме гуми ами въртяща се почва и вече се движихме адски бавно даже на моменти като, че спираше на място за миг, и после пак тръгваше със тази бавна стъпка напред , бръм - бръм и Напред.
                  ВЕЛИКО!
                  А сега и лошото.Винаги има и лошо.
                  От едната страна е дерната боята 30-тина сантиметра.

Коментар

До: Peev's Land Rover Discovery I

Честито. Да си го коландрисваш със здраве И да продължава да те води на всевъзможни места(в това не се съмнявам)

С тези малки проблемчета(одрана боя, покъртено тук-там) се свиква с времето. Те са цената за хубавите моменти в гората!
                    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Относно Land ROVER Discovery 1

Здравейте на всички, от няколко месеца притежавам Ланд Ровер Дискавъри 91г , невероятно съм доволен от Джипа.
                      НакЪдето сам тръгнал там съм стигнал, моля по запознатите с този модел да ме посЪветват какво да правя, аз желая да сменЯ маслоТО в скоростите, в двигателЯ е сменено.
                      ПосЪветвайте ме за някаква профилактика, какво масло да сложа за скоростите, колко събира. НякоЙ ми беше казАл, че и в съединителя има масло което редно да се смени.
                      Не съм запознат с такъв джип.
                      Ако може даже да ми препорЪчате някоЙ майстор, или сервиз или от форума, някоЙ които сте доволни , ще е най-добре за мен .
                      Благодаря предварително.
                      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 25-07-10, 10:25.

Коментар

До: Относно Land ROVER Discovery 1

Първоначално публикуван от rfbm Преглед на мнение
                        Здравейте на всички от няколко месеца притежавам Ланд Ровер Дискавъри 91г , невероятно съм доволен от Джипа.
                        .....................
                        На всичките ти въпроси има отговорите, тук в подфорума L.R .
                        Започни да четеш, използвай горе в дясно бутона "ТЪРСЕНЕ" и лека полека нещата ще се "избистрят".

.... а снимките къде са, като ще се представяме поне да се видим.
                        Прикачени файлове
                        Land Rover Discovery:
                        - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                        Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X