Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скоростна кутия Discovery I 200Tdi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Скоростна кутия за Диско 1

Първоначално публикуван от speisi Преглед на мнение
    Щте станат ли тези от 97го и имали други с които може да ги комбинираме ако не намерим то4ната година
    За да си сигурен звънни 02/9571931, 0888/533300
    Това са телефоните на сервиза в София-Княжево. Мобилния е на палестинеца Хабиб/ или Купър, както обича да го наричат/ Направо се обади и питай. Има и 10-тина дискавърита за части, но повчето са тд5-ици.
    После ще пишеш.
    Успех.
    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от speisi Преглед на мнение
      Щте станат ли тези от 97го и имали други с които може да ги комбинираме ако не намерим то4ната година
      Ако се има предвид дали може да се куплира 200tdi с скоростна кутия R380 - да но не директно. Обадете се на Купър, както Ви е посъветвал колегата c_gul.

Коментар

Има, НО цената нещо не ми допада 1800лв за стара става дума....
        Последно редактирано от Lazar; 08-03-08, 13:00. Причина: грешки

Коментар

Ейй, арабина много иска бре. На мен преди време в една "фактура" ми беше сметнал 1x28,00лв=46,00лв и това го бърка с арабски числа./представям си с римски какъв цирк ще е/.
          Обади се на 0888826493 - Виктор и питай дали не е продал ск.кутия / от 200тди/
          А и Пловдив ти е по-близо.

И после можеш да споделиш цената тук.
          За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Speisi,

А ако не бързате, от тези юнаци Ashcroft Transmissions ще ви дойде напрактика нова (factory refurbished) кутия малко над цената на Купър (според мен). 400 пауда там със замяна, т.е. трябва да изпратиш Вашата.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
              Ейй, арабина много иска бре. На мен преди време в една "фактура" ми беше сметнал 1x28,00лв=46,00лв и това го бърка с арабски числа./представям си с римски какъв цирк ще е/.
              Обади се на 0888826493 - Виктор и питай дали не е продал ск.кутия / от 200тди/
              А и Пловдив ти е по-близо.

И после можеш да споделиш цената тук.
              oт Виктор одавна продадена.... Да този Купар е безкруполен за 1800лв ще докарам едно Диско от UК

Коментар

Колега, какво и е на твоята?
                Не подлежи ли на ремонт?
                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Джипа е на баща ми, който закъса по празниците близо до Лом. Беше изтеглен от колега с Паджеро до местен сервиз, но собственика на сервиза не е бил там по това време - бил на път и щял да се прибере след празниците. и диското остана там.. Аз ги прибрах до Пирдоп. След като майстора се е прибрал в сервиза, разглобил диското и ни каза да търсим нова скоростна кутия, от старата нищо нестава. В нея не е имало грам масло, Това е накаратко. Питахме ме го за евентуални заменими елементи, но той твърдо каза, че трябва нова скоростна кутия.
                  Въпрос за по- запознатите: Намерихме скоростна кутия от Дифендер, смятате ли ,че ще стане на Диското. Дифендъра е 1989-1990 година. Ако имате понятие, моля Ви пишете. Ни неможем да я сравним понеже Джипа е в Лом , а ние сме в Пирдоп.
                  Благодаря Ви за съдействието.

Коментар

С кой двигател е Дифендъра? Всъщност няма значение, кутията е същата - LT77 или LT77S. Все пак се обадете и направете проста справка - задна трябва да е до първа.

Ето тук има добра таблица с кутиите при Ленд Ровър:
                    http://members.shaw.ca/red90/gears.html#lt77

Успех!

Коментар

Скоростна кутия за Диско1, 2.0MPi

Здравейте на всички, честита нова година, успешна и безаварийна!
                      Ето какво ме доведе в тоз форум. Фен съм на марката от дете поради ясни причини, и преди известно време се сдобих с Диско 1, 2000 мпи. /знам за недостатъците на двигателя но аз не го товаря никак и ми е по скоро за кеф от колкото за екстремни преживявания/. Естествено тръгнах да го правя. след като сърбах попарата и на Леви и на Купър, реших да сменя майстора и сега съм бесен на всички, а проблема си остава. Та последния тъпанар такива поразии ми е направил че сега съм без скоростна кутия. Моля ви кажете ми ако знаете от къде мога да си купя скоростна кутия 2ра употреба или какви други варианти могат да се измислят, сега съм попаднал на едно момче което е читаво и мога да му имам доверие, но проблема с частите си стои. Моля помагайте. Благодаря предварително.

Коментар

До: Скоростна кутия за Диско1, 2.0MPi

Добре е да напишеш какво и е на скоростната кутия. А също и каква е скоростната кутия? Може да е по-лесно да се подменят само повредените детайли.
                        Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Добре, след няколко дена ще я сваля и като я разгледат ще пиша. А иначе 5 степенна, ръчна.

Коментар

С 2.0-литровия бензин е само R380.

Коментар

Скоро донесах кутия с раздатка от Англия. Раздатката я взех. Кутията е за продан. Дай снимка на твоята, да видя дали е същата.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Ок, тези дни ще ти пусна снимка. Моля те, дай ми телефона си да се раберем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X