Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Добра среща - Kупих LR Discovery! Съвети за първи стъпки.

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    Zapo4nah s remontite...

    Започнаха проблемите още след регистрацията на КАТ. Плисна антифриз....Веднага отидох в МотоЕксперт при Митко....Симпатяга в момента джипа е там! Оказа се тапата над обезвуздушителя, резервна няма, правиме някакво побългаряване.Там чух не ласкави думи за English мотора, май и аз съм на мнение че Japan е най добре...моля които има Discovery да го похвали или оплюе, да знам да влагам ли сериозни инвестиции в него или напролет да го сменям... Още сега към 1000 лв само за ремузи , ролки, филтри, 1 каре и др....
    Discovery Channel

    Коментар


    • #17
      ами диското си е за някои хора само, като УАЗ.

      1-го плщят други харесват.

      земай тойота ако ти писне

      Коментар


      • #18
        На мойто Диско което също 2.5 TDI (300) 1996 г. смяната на тези неща + консумативи по автоматика и др. дреболии ми излезе 850 лв. Това не е толкова страшно ако си го взел на добра цена. Според мен няма кола втора употреба която като я купиш и да не и изсипеш още едно 1.5 2 К лв., ако искаш да я направиш както трябва. Относно двигателя - повечето собственици на LR Disco намат сериозни оплаквания. Това е здрава машина, която трудно, ама много трудно можеш да прегрееш.
        Toyota Hilux 3.0 D4D 2008
        Discovery 2.5 TD5 2000 EX
        Land Rover Discovery 2.5 TDI 1996 EX

        Коментар


        • #19
          Re: Zapo4nah s remontite...

          Първоначално публикуван от lemon
          ...отидох в МотоЕксперт при Митко....Симпатяга в момента джипа е там!...Там чух не ласкави думи за English мотора, май и аз съм на мнение че Japan е най добре...моля които има Discovery да го похвали или оплюе, да знам да влагам ли сериозни инвестиции в него или напролет да го сменям...
          Знам базата, на която Митко не харесва Диско-то и съм съгласен с него, но повярвай ми от тези мотор и скорости на тази модификация Дискавъри най-малко можеш да очакваш грижи. Този мотор в никакъв случай не е по-лош от Тойотовския 2LT (с който Митко кара), дори напротив, но далеч съм от мисълта да изпадам във фенски спорове.

          Японските джипове имат принципно по-добро качество на изработка, по-добра сглобка, в някои отношения се водят за по-здрави и т.н. Но всичко това все пак е твърде относително. В малко останалите истински траялни съзтезания по света като Ладога и Rainforest Challenge - Ленд Ровър-а е в челото, както и японските.

          За цените - няма евтина поддръжка на джип за мен, освен ако не караш УАЗ и не пазаруваш от бутки на пазара. Това е все едно да има само една фирма, която продава най-евтините компютри (или компютърни компоненти). При едни едно е скъпо, при други друго.

          С две думи накрая - правилният джип според мен за всеки е - всеки да направи точния баланс за себе си от нуждите за конкретната експлоатация + необходимия емоционален заряд от предпочетения джип + финансовото обезпечаване на всичко това.

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X