Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Светлините фаровете примигват на Рейндж Ровър П38

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Светлините фаровете примигват на Рейндж Ровър П38

ДЯДО ВЛАДО е абсолютно прав, както и NIKIDD. Един от всичките "кадърници" (на ДЯДО ВЛАДО му казах за един, дето ми се спука един маркуч и по мои сметки ремонтите трябваше да са около 200-300лв а човека ми поиска 1050лв) ми каза, че като натискал в движение рязко спирачката ми светвала лампата за ABS-а, та е възможно и той да не е наред нещо наистина, ама пусто как не мога да им повярвам на "кадърниците" докато сам не се уверя (вече!!!) и като се постопли ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще отида пак при ДЯДО ВЛАДО да се чешем и да цъкаме, пък то ще си покаже...надявам се.
    Ssangyong Rexton, MT, 2.9D, 2004
    Chrysler Grand Voyager 3.3, AT, 1996

Коментар

До: Светлините фаровете примигват на Рейндж Ровър П38

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
      За да поохладим малко темата гледахме го, чесахме се по главите, и на малко по топло, ще се разкачат ред поред всички куплунги, че и мишо е гризкал, и си е старичка, и ТНТМ-та има малко, за сега е факт че при яко вглеждане действително се вижда понякога примигване, но акумулатора е наред, зареждането е добро, консумацията е в норми, АБС-то е наред
      ....пари излишни за майстори които да кажат "Амииии незнам, но дължиш за диагностика200лв...." няма
      И аз помня че имаше груби интервенции по инсталацията.Затова и настоявах за профилактична проверка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X