Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скъсано окачване на Диско 1- причини и решение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Защо ми излиза пружината!?

И сега на светло като погледнах се оказа скъсан амортисьор...

Коментар

От: Скъсано окачване на Диско 1- причини и решение

Неприятно, но често случващо се. Виж в мойта тема, скоро и аз минах по тоя път
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Помислете за ограничаващи колани.
        LZ1AID

Коментар

На мен ми е сефте, явно съм го прегърчил, а може и да съм натиснал ам-а в някоя скала, че се пъхнах в двора и излизах на лебед, след като разкопах с гуми камъни по 1/2 метър. Лошото е, че ми е основната кола за балкана, другото 4х4 изяви желание да проспи зимата и оставам пеш, пък съм и с дете... Нямам и адрес тук да ми доставят, а и в тоя сняг и да имах нямаше да ми ги доставят. Чудя се как ще стане точно придобиването на 2 задни прокомпа... Айде смяната на снега при -5 или -10 ще я преживея, такова време избрах и за монтажа на окачването преди години с Борко измръзнахме цял ден на -10 да го сменим... Та така, като докопам новите амове ще пиша, че може да не е проходимо при мен за нормални мпс-та и хора...

Коментар

От: До: Скъсано окачване на Диско

Рекох да поръчам конуси за задните пружини, да прибират, но дали не трябваше да поръчам и 4" амове, взех 2". Някой знае ли колко см е 2" и колко е оригинално?

Коментар

От: До: Скъсано окачване на Диско

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
              Рекох да поръчам конуси за задните пружини, да прибират, но дали не трябваше да поръчам и 4" амове, взех 2". Някой знае ли колко см е 2" и колко е оригинално?
              Ако не са ти по-дълги пружините за какво са ти по-дълги амове?2" са си 5см. а оригиналните са по-къси с 2".

Коментар

Така е това, прав си. Ами аз за 2" съм го купил моето окачване. Би следвало да е толкоз. Та за това се чудя някой да знае изходен размер да си го сметна все пак. Инак 2" ясно колко са. Така де в момента не съм с оригинално, а оригиналните амове са ми някъде из склада на 70 км... А вече поръчах и сега се чудя... дали пък е 2". Това за 4" е една глупост дето я правят някои хора, с 4" ам и 2" лифт и конуси, просто хода си го има, но е играничен в едната посока, щото седи по-събран... та за това и не взех 4ки, нямам и нужда от толкоз ход.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X