Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой търкаля ли "Range Rover Sport"?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от братчеда
    Първоначално публикуван от Yaro
    Първоначално публикуван от kinex
    Човека явно се е подвел по лепенката SPORT на задния капак.
    Няма нищо спортно в тая кола а и заданието не е такова.
    Супер Чарджър вече е друго нещо.
    Не се заяждам, но (в други теми) пишеш, че не знаеш нищо за Ленд Ровър, сега вече и заданието си разгадал.. Последно? Супер Чарджър е бензиновата модификация на Спорт-а.
    Яро,щъ пращам на поправителен.С тея тойоти почва да ти бяга инфото.supercharged е турбоверсията,освен нея има и 4,4 300 коня бензин също на ягуар.
    Айде и ти на поправителен, щот не е турбо а компресор версия
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

виноват
      В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

И в купом всички ненужни станахме.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro
          ...Супер Чарджър е бензиновата модификация на Спорт-а.
          Яро,щъ пращам на поправителен.С тея тойоти почва да ти бяга инфото.supercharged е турбоверсията,освен нея има и 4,4 300 коня бензин също на ягуар.
          ОК, информацията ми е стара, този модел ЛР не ми е... Когато бяхме със Злати и Ицо на представянето на модела в резиденцията на Британския посланник - бяха само две модификации - SuperCharged (бензин) и 2.7 TdV6 (дизел).

Първоначално публикуван от kinex
          Знам че не се заяждаш.
          Нямам спомен да съм писал такова нещо но в интерес на истината до скоро си мислех че ЛандРовър и РеинджРовър са различни марки. Предпочитам като не знам нещо да не се обаждам за да не обърквам хората. Явно и аз съм се подвел по лепенката. На Супер Чарджъра нямаше лепенка Спорт. Както и да е. Аз не съм важен.
          Мога да споделя впечетления от първа ръка за СуперЧарджъра. Германия-България среден разход 28л/100км
          Относно разхода - бензиновите ЛР/РР никога не са били цвете. Англичаните казват "behind every V8 crawls a line of empty gas-stations". Offtopic: Все си мислех, че прецизните японци са напред в това отношение.. Да, ама не...

Коментар

което издига в нашите очи бензиновите лр/рр.като ще плащаме бензин да е за лр
            В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Офтопик, но нали се сещате че ако ще е голяма бензинова V8-ца е ясно кой ги прави най-добре
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

да.BMW

Коментар

не бе братушките
                  Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

да.BMW
                    Хихихихи, това на BMW не е Голям V8 а е малолитражка за там където правят Големите V8
                    Детска работа

Коментар

ако може да е хеми
                      Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Ти на 4,8 литра 360 коня малолитражка ли му викаш.мериш с двоен аршин .за справка хеми е 5,7литра и е 326коня.

Коментар

Оспамихме темата... Не е двоен, винаги сам казвал че високата литрова мощност не е залог за "върха на сладоледа". 4.6 литра си е достойно за Европа, но за там където смал блока е 5.7 а биг блока е 7.4 си е майтап
                          Разбираш ли че двигателя на BMW е много хубав но и много скъп, докато един 5.7 е с огромен потенциал за форсиране а е в пъти по-евтин.

Коментар

за разликите в цените на моторите съм абсолютно съгласен

Коментар

в тая насока, имаше една австралийска фирма /забравих й името/, която е основен доставчик на американската полиция... при тях нов V8 двигател струва2-3 хиляди долара
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                                в тая насока, имаше една австралийска фирма /забравих й името/, която е основен доставчик на американската полиция... при тях нов V8 двигател струва2-3 хиляди долара
                                Те австралийците правят и всички нови спортни мотори на GM, и първо змейовете излизат под марката Холден, а после стават Шевролети, Понтиаци и тн... Типичен пример е Понтиак GTO - роден като Холден Монаро
                                Така че ако ви се карат съвременни мъскълкари - Австралия е мястото.
                                Май и за Ландроверите важи същото

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X