Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми и съвети за 2.0 MPI при Land Rover

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблеми и съвети за 2.0 MPI при Land Rover

Да изровим темата
    Здравейте, първо да се представя. Валентин Йорданов от Плевен.
    В процес на оглед на такава джипка с 2литров мотор. Тегля каравана и имам един въпрос. Двигателя ели ще достатъчен като силица или да си търся нещо по мощно.
    Силица имам в предвид да си има динамика в баирите и да не се мъчи в тези моменти.
    Предварително Ви благодаря за отделеното време.

Съобщение от модератор:
    Моля, напишете си в профила от къде сте.
    ...ЦЪК
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 27-07-16, 12:09.

Коментар

Незнам какво разбираш динамика в баирите

Моето диско е 300тди 113коня и динамика в баирите няма, но си я тегли караваната без проблем (мин.седмица София-Бургас-Варна) и през прохода Обзор нямах проблеми има си мощност дизеляка. Срявнявам същият път с Субару Легаси 2.2 122коня(на газ). Дизеляка я влачи по-лесно, но пък и двете нямат динамика (Поне това което виждам от тях при влачене на 1т) за мен не е динамика
      LR Discovery 300Tdi 1996
      Subaru Outback 2.5 1998
      Subaru Legacy 2.2GX 1995 - продадено ;(

Коментар

Не знам каква динамика може да се очаква от два литра бензинов мотор на 2 тона машина. А като закачиш и 1 тон каравана ...
        Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

За таква употреба не ти прпеоръчвам 2.0 Mpi двигателя.
          В покупната цена разликата да кажем, че няма. В разхода на гориво - като цяло този бензин се натоварва на тази кола, докато дизела е доста икономичен. Дори и да газифицираш, левовата разлика на 100 км, няма да е голяма и ще избиеш АГУ-то за доста километри.
          Аз лично не бих предпочел 2.0 пред 2.5 дизела, особено като става дума и за теглене. Единственото предимство за мен е, че бензиновото диско в общия случай ще е дошло от Италия и ще е запаено откъм корозия, но това не означава, че дизеловият "опонент" трябва да е гнил като опел.
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X