Обява

Свий
Няма добавени обяви.

МВР закупи 180 автомобила Land Rover Defender!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• МВР закупи 180 автомобила Land Rover Defender!

http://www.auto-press.org/a:%D0%9C%D...Rover_Defender
    VPetrov.photography

До: Мото Пфое спечели търга за Гранична полиция - 180 машини!

Щях искрено да се учудя, ако не бяха. Те са си абонирани за гранична.
    Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

До: МВР закупи 180 автомобила Land Rover Defender!

А фактът, че 80% от първите произведени автомобили Defender (1948 г.) са още в движение, доказва
      Да се бях цанил за журналист...

Коментар

На мене ми изтекоха очите докато ги караха с автовозите минаваха покрай мен сториха ми се хиляди.Такава гледка не е за изпускане.
        "Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му"

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
          Готино нали! Значи има шанс да си намерим някой от тези 300-400 джелезни машини.

А иначе е внушителна гледка 180 строени машини Макар да не успях да ги видя накуп
          ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
          lre-bulgaria.org

Коментар

Ванка, има ли някаква разлика в компектацията, по агрегатите, не като ниво на оборудване?

Коментар

Част от тях можеха да се видят, все още без регистрация, движещи се по магистрала Хемус в посока Варна в петък след обяд.
              Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

Първоначално публикуван от Christo Преглед на мнение
                Част от тях можеха да се видят, все още без регистрация, движещи се по магистрала Хемус в посока Варна в петък след обяд.
                Правилно,защото видях два в с.Скалица да преминават като луди!Без номера,без застраховки,без винетки.Перфектния пример!

Коментар

Ванка, има ли някаква разлика в компектацията, по агрегатите, не като ниво на оборудване?
                  Никаква, от стандартен Глухчо. Цивилни си 110 SW, 2.4 Diesel в поетичният Keswick green цвят. Добре де ако не броим, че покрива е в цвета на купето, което при неметаликовите цветове иначе не се предлага и че имат стандартна защита под бронята (ако може да се нарече така тази тръба)
                  ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
                  lre-bulgaria.org

Коментар

Първоначално публикуван от stroil Преглед на мнение
                    Правилно,защото видях два в с.Скалица да преминават като луди!Без номера,без застраховки,без винетки.Перфектния пример!
                    Тези с които се разминах в петък следобед на магистралата преди Бургас бяха и с пуснати буркани, преброих 16 от гореописаните симпатяги
                    [B]Ако искаш да имаш нещо което никога не си имал, може би трябва да направиш нещо което никога не си правил![/B]
                    [B]If you want, you can![/B]

Коментар

Браво, Ванка! Вързахте гащите в кризата Поздравления на мениджмънта. Това все пак си е приход от половин Дефендър на ден за една цяла година. Много трудно се печелят конкурсите в България, но доставчикът си има традиции и позиции

Ама що четох тия дни, че парите били по н'ам к'ва програма? Кой знае какъв вестник съм чел?
                      Да им е честито и на гранична!
                      За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Англичаните казват 75%.
                        Последно редактирано от Yaro; 30-11-09, 17:54.
                        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Хе-и аз ги видях тия в края на миналата седмица по магистрала "Хемус"-няколко ме задминаха,като спрял в посока Варна-мисля,че караха с около 130-140км./ч...тази скорост не е ли висока за модела,еле пък за чисто нови возила...?
                          много автомати-слаби резултати!

Коментар

За какво са им автомобилите????
                            Те са институция с отрицателна полезност на всички нива.
                            А това за лесната поддръжка е направо цинизъм. Не се сещам за по-непригоден за ремонт автомобил. Пресен спомен от тривиално вадене на алтернатор на 110 Митко Фулдата и Дима споменаваха всички английски жени
                            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от jorkara Преглед на мнение
                              Тези с които се разминах в петък следобед на магистралата преди Бургас бяха и с пуснати буркани, преброих 16 от гореописаните симпатяги
                              Като ги видях в далечината си викам, я, някаква експедиция пътува към Турция, но явно те са си пътували към местопредназначението - границата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X