Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтаж на шнорхел Land Rover Discovery

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Монтаж на шнорхел Land Rover Discovery- 300Tdi

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
    Предполагам има и капачка за оригиналният отвор отпред?
    Да има сложил съм я, на снимките не си личи много.
    Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
    А като влезе вода - от къде ще излиза, ако запуши и трите отворчета в долната част?
    Аз ги запуших от къде да влезе освен от шнорхела...
    <Land Rover Discovery 300 tdi> <Bearmach/Pro Comp 2"> <Extreme Evolution 32">http://arhangel.run-bg.com/bg/index.pl

Коментар

Първоначално публикуван от Mortum Преглед на мнение

Аз ги запуших от къде да влезе освен от шнорхела...
      Точно, смукваш студен влажен въздух, конденз преди филтър в относително топлия двигателен кош, пълни се с влага и накрая малка локвичка на дъното, особено зимата.
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Лесно ще ги отпуша. Мисля друго като се цопна да минавам през някоя река няма ли да влезе от там вода и да напълни кутията нали все пак и от там смучи?
        <Land Rover Discovery 300 tdi> <Bearmach/Pro Comp 2"> <Extreme Evolution 32">http://arhangel.run-bg.com/bg/index.pl

Коментар

Като влезе, ще изтече пак от дупките, но е доста малко веpоятно чак така да нагазиш.
          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Ще ги отпуша, мерси за съвета!

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
              Като влезе, ще изтече пак от дупките, но е доста малко веpоятно чак така да нагазиш.
              Би ли обяснил по подробно , каква е идеята да си сложил шнорхел и да имаш отвори на филтърната кутия.И ако случайно си нагазил над филтърната кутия за какво ти е шнорхела тогава ?

Коментар

През 3 дупки по 3 мм. ще влезе доста бавно вода. А излизането й е гарантирано.
                Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
                  Би ли обяснил по подробно , каква е идеята да си сложил шнорхел и да имаш отвори на филтърната кутия.И ако случайно си нагазил над филтърната кутия за какво ти е шнорхела тогава ?
                  Прочетете пак какво съм написал, дупчиците са достатъчно малки, за да не позволят пълнене с вода бързо и сериозно, но си има причина фабрично да са там.
                  www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                    Прочетете пак какво съм написал, дупчиците са достатъчно малки, за да не позволят пълнене с вода бързо и сериозно, но си има причина фабрично да са там.
                    Злати , давай на "ти" хич не съм докачлив и нося на майтап даже.
                    За фабрични дупчици и в последствие поставен шнорхел аз не виждам връзка.
                    Казус- ти си под вода над предния капак при тоя вариянт примерно час би ли запалил мотора?

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
                      Казус- ти си под вода над предния капак при тоя вариянт примерно час би ли запалил мотора?
                      Абсурд, дори и да си с шнорхел това би било тъпо. Казвам ти го като човек висял в най-различни води
                      Отделно, последващият разход при едно такова висене във вода граничи с ремонт на мотора

Коментар

Имам предвид, че и без да го палиш при вода до стъклото си с поне 4 цифрена сума назад
                        А смелчаците, дето толкова са искали да влезеш точно там - дигат крака и пискат кат мадами

Коментар

От: Какво направих по ЛАНД РОВЪРА днес.

Едва ли някога ще влезе в употреба, но и аз се здобих със шнорхел.
                          Работа около 1 час с необходимите инструменти.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:12516652_10205445993649747_309800676_o.jpg
Прегледи:2
Размер:120.6 КБ
ID:5698402

Име:12544828_10205445993409741_876750848_o.jpg
Размер:129.8 КБ
ID:5698403

Име:12499186_10205445993009731_236579413_o.jpg
Размер:64.3 КБ
ID:5698404
                          L.R. Discovery 2 TD5
                          Suzuki SV1000

Коментар

Първоначално публикуван от baro_bg Преглед на мнение
                            И аз се здобих със шнорхел.

Сподели откъде и за каква цена ... ако е възможно.. .. Ама то пък твойто е двойка .. Бе то всъщност има ли разлика ..?
                            Никога не знаеш колко скоро ще стане твърде късно.

Коментар

От: Монтаж на шнорхел Land Rover Discovery

Има разлика. Снимка 1 е за двойка, а снимка 2 е за еденица.

Име:s-l1600.jpg
Прегледи:1
Размер:18.4 КБ
ID:5698412Натиснете снимката за да я уголемите

Име:s-l1600с.jpg
Прегледи:1
Размер:77.1 КБ
ID:5698413
                              Купих го от Англия (eBay) и пристигна за 8 дни с GABCO. Цената е същата ако си го купиш от БГ но не чакаш толова време. Тук търговците са малко мудни
                              L.R. Discovery 2 TD5
                              Suzuki SV1000

Коментар

Първоначално публикуван от Greg Преглед на мнение
                                Сподели откъде и за каква цена ... ако е възможно.. .. Ама то пък твойто е двойка .. Бе то всъщност има ли разлика ..?
                                Моя го взех от Вромос на добра цена преди месеци, ама чакам да се стопли гаража да го монтирам. Мисля в момента и за кит за потапяне ( за вентилацията на кутията и раздатките), че иначе шнорхела е малко безмислен.
                                Land Lord Discovery II TD5 + Garmin Oregon 450 + Norica Marvik Gold + Sprint Apolon + Liverpool fan.
                                LZ2РSD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X