Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range гасне на завой, а има гориво

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Боже, Боже.. карам един Форд Фокус в момента.. момчета болен съм 3 дена като отида в Мото Пфое. 1-во ми цепят главата 2-ро нищо не разбират.. ама какво да се прави служебна кола, до сега все там поддържана :-( болен съм

Камо ли да имам Роувър и да не е гаранционен.. Няма да им дам с пръст да го пипнат
    LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
    LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
    [IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]

Коментар

SG сега остава да кажеш къде другаде може човек да си кара колата за гаранционна поддръжка и сме готови
      за съжаление на всеки, който има гаранционен автомобил му се налага да се бори със сервиза, както и да им търпи глупостите и извиненията.
      Имаше един пич когото срещнах във сервиза на МПФ, направо ми се дорева - беше сменил части (дюзи и незнам още какво) за 3000 лева същата сутрин и следобяд беше на същия хал!
      Дано някой ден нещата се оправят. Практиката засега е че се работи с "кожа на клиента". Некой бухал решава, че това му е майката, изписват слагат ... и няма ефект .. и после : Аууу. ми то май не е това.
      Това незначи че не трябва да си държим ушите и очите отворени, преди време в Тойота като ме видеха и им ставаше лошо.

Коментар

да вече съм сигурен че само аз съм нямал проблеми там?егати късмета.
        В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда
          да вече съм сигурен че само аз съм нямал проблеми там?егати късмета.

Никога не е късно да се разочароваш
          LZ1PER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X