Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с хидравличната помпа на Дискавъри 1, 2.5тди (300tdi)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с хидравличната помпа на Дискавъри 1, 2.5тди (300tdi)

Здравейте, от скоро се появи виещ звук. Успях да установя ,че е от хидравличната помпа ,след като свалих ремъка и завъртях на ръка помпата. Имал ли е някой такъв проблем? Помпата ремонтна ли е?

До: Проблем с хидравличната помпа на Дискавъри 1, 2.5тди

Първоначално публикуван от kvpr Преглед на мнение
    Здравейте, от скоро се появи виещ звук. Успях да установя ,че е от хидравличната помпа ,след като свалих ремъка и завъртях на ръка помпата. Имал ли е някой такъв проблем? Помпата ремонтна ли е?
    Колега, какъв Ви е двигателя, 200 или 300 тди?
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
      Колега, какъв Ви е двигателя, 200 или 300 тди?
      Че помпите различни ли са.

Коментар

Двигателят е 300тди

Съобщение от модератор:
        Моля, напишете си в профила от къде сте.
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 31-08-09, 19:50.

Коментар

До: Проблем с хидравличната помпа на Дискавъри 1, 2.5тди (300tdi)

По принцип не е ремонтна, ма знам ли ги нашенските изобретатели, може и да са измислили нещо.
          А нова от UK е: http://www.paddockspares.com/pp/DISC...AL_OFFER).html

Коментар

Лазар, благодаря ви за сайта.От голяма полза ще ми е.
            Забравих да спомена ,че въпреки шума имам хидравлично усилване на волана.

Коментар

Ако знаеш Лазар на що народ е помагал!
              Затова LR е марка легенда - продължава да работи "въпреки..."! Не се занимавай с ремонти - поръчвай нова. Ако имаш затруднения - Лазар.

Коментар

При тая цена на нова помпа не се занимавай с ремонти и "майстори".
                Тази земя, по която тъпча сега,
                тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                тази земя – не е моя земя,
                тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Здравейте колеги,
                  аз пък имам проблеми с кормилната кутияhttp://www.paddockspares.com/pp/DISCOVERY_1/Steering/PAS_Steering_Box_with_Straight_Drop_Arm_-_reconditioned_-_LHD_from_JA018110_(sold_on_an_exchange_basis_-_price_includes_100.00_GBP_exc._VAT_surcharge).html и мисля да поръчам ето тази, само, че нещо имам съмнения дали е правилната, пратих едно писъмце на Софито от Падока да видим какво ще каже, а пък и тая допълнителна такса от 100 паунда не ми стана ясно за какво е и трябва ли задължително да я плащам, ако някой знае или е имал същия проблем да помага, че ми омръзна да доливам масло, а пък почерпката от мен.

А относно хидравличната помпа и аз я смених с чисто нова от Падока, излезе ми 150лв. а в БГ ми искаха 450лв. така че колегата да не му мисли ами да поръчва

Коментар

За кормилната кутия - допълнителната цена е депозит - като върнеш твоята, ти пращат 100 паунда. По принцип КК от Падок се водят, че не са "правилните", но аз съм с такава, само че нова, не рециклирана - вече над година никакви проблеми.
                    A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

Първоначално публикуван от Nightcrawler Преглед на мнение
                      За кормилната кутия - допълнителната цена е депозит - като върнеш твоята, ти пращат 100 паунда. По принцип КК от Падок се водят, че не са "правилните", но аз съм с такава, само че нова, не рециклирана - вече над година никакви проблеми.
                      Благодаря ти колега,
                      само че това не се ли отнася само за пределите на Англия, ако е така значи плащам + 100 паунда върху показаната цена, или плащам показаната цена и ако върна старата ми връщат 100 паунда.
                      КК на Падок чисто нови ли са или са рециклирани и стрували си да си поръчам от там, твоята от там ли е?
                      Трябва ми за Диско 97г.

Коментар

Отнася се за навсякъде, само гаранцията важи за Англия. Падок продават и нови и рециклирани кутии. Цената на новите мисля, че беше 175+100 паунда.

За 100-те паунда си е написано:
                        price includes 100.00 GBP exc. VAT surcharge

Коментар

На новите са вдигнали цените с над 100 лири.

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                            На новите са вдигнали цените с над 100 лири.
                            Извинявам се за тъпите въпроси ама съм още новобранка
                            А знаете ли как става връщането на старата(смъквам я и им я пращам на техния адрес ли).
                            И бихте ли ми казали дали КК към която съм дал линк ще стане за Диско 1 97г., че да я поръчвам, че вече не издържам, че тея от Падока нищо не пишат.
                            Ще съм ви много благодарен.

Коментар

Да, КК я опаковаш добре и им я пращаш на адреса, който е написан на пратката ти. Не е зле преди това да се разбереш с тях, да не стане грешка. На мен ми струваше около 60 лв да я пратя, не помня вече точно колко.
                              Иначе това е твоята КК - провери за всеки случай VIN-а (номера на шасито) дали последните букви и цифрите отговарят на:
                              ...from JA018110
                              но това трябва да е.Нали ти е с ляв волан Диското?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X