Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Диско 1 техническа помощ откъде ми капе масло от хидравлика

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Диско 1 техническа помощ откъде ми капе масло от хидравлика

Здравей колега, както ти казах по телефона аз смених ей тва:
    http://www.paddockspares.com/anr6656-pipe-assy-pas.html
    Маркуча е със специфична извивка и не мисля, че можеш да го сгрешиш: Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ANR6656.jpg
Прегледи:1
Размер:61.7 КБ
ID:5412050
    И аз търсих сумаси време докато намеря тези им наименувания.
    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Да, сега го гледаме с колегите.
      ANR6656
      Item description:

Pipe assembly - power-assisted steering
      Power steering hose
      Pipe assy-pas

Specifications:
      Pump to steering box
      Left-hand drive
      All V8 and 300TDI
      Discovery I from MA081992/DEFENDER 300TDI from MA939976
      Defender

History: ANR2316 > ANR2914 > ANR6656

Интересно защо за 300 го дават ANR3113 ( 40 лири-тотална лудост!), а този го дават и за двата и струва само 10 лири...
      Но поради ограничен финансов ресурс съм принуден да заприходя ANR6656. Стискайте палци да пасне на Диско 1 96-та

Съобщение от модератор:
      Моля, напишете си в профила от къде сте.
      ...ЦЪК

Коментар

Са да не тръгнеш да го поръчваш само него? Дигни шум тук, че да се включи още някой - до 30 кила имате още много
        Провери първо е дару - практиката ми показва, че ако в падок нещо струва 10 паунда - в дару ще е 12-13 - ма го зимаш веднага

Коментар

Номенклатурен номер : ANR6656
          Описание : ТРЪБОПР.ХИДР.ПОМПА/КОРМ.К-Я
          Ед.цена (с ДДС) : 40.18 GBP
          Има наличност
          Дару Кар АД си запазва право за промени в цените

Хитряги са в Дару ) При цена от 8 до 10 паунда искат 40 ( с идеята,че хората търсещи 3113 са наясно с цената от 40 паунда и нямат алтернатива).
          Е, винаги има Ebay ..

Коментар

Проблема е отстранен. Благодаря на отзовалите се

Коментар

Малка питанка
              След като сменихме въпросния маркуч за високото налягане имаше един шум и едно тъпо скърцане. Мислех,че ще се обезвъздуши,но след като го покарах тази неприятност не изчезна.
              Днес сутринта забелязах,че като е студена колата го няма. Като загрее се появява.
              Проблема се наблюдава предимно като навия десен вола-някъде по средата на навиването се чува и усеща едно тъпо скърцане. В крайно ляво и дясно няма проблем.
              Възможно ли е да е от хидравличната течност ( мисля,че доляхме малко друга такава)? Мен малко ме съмнява да е от нея,но ..
              Моля, помагайте

Коментар

Оффтопик:

Когато проверявате в Дару,го правете на място или по тел.,защото има разлика в реалната цена и тази в която излиза в сайта.
                M.P.

Коментар

Проблема с хидравликата все още не е решен. Смених хидравличната течност,но не помогна
                  Сега забелязах,че когато минавам през ловки ( дори и малки) волана ми се втвърдява.
                  Някой има ли идея какво може да е това ?

Коментар

Ремъка се мокри и приплъзва, като изсъхне зацепва. За пистов ремък май не е нормално.

Коментар

Отпуснат и сух ремък,при рязко завъртане на място трябва да не скърца и да не втвърдява даже за момент.Стегни го малко
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Закарах джипката при един колега вещ в занаята. След проверка бе диагностицирана помпата. Явно е останала без течност като се е спукал маркуча (уж доливах 2 пъти докато стигна сервиза). Сега имало стружки и в кутията( преди седмица промих с 2л течност и след това сложих нова). Та нова помпа и почистване на кутията .. Честитутка да ми е.
                        Благодаря на отзовалите се колеги !

Коментар

Поръчвах днес от Падок ремъци и шайби.....ама тоя кит за КК не го намерих ....явно го нямат в наличност ....Някой ако има такъв коплект в повече! може да ми пише....

http://www.paddockspares.com/stc2847...-seal-kit.html
                          Land rover discovery 300 Tdi

Коментар

Първоначално публикуван от rumaneza77 Преглед на мнение
                            Поръчвах днес от Падок ремъци и шайби.....ама тоя кит за КК не го намерих ....явно го нямат в наличност ....Някой ако има такъв коплект в повече! може да ми пише....

http://www.paddockspares.com/stc2847...-seal-kit.html
                            Не разбрах - не си го поръчал, щот не си го намерил, а чак после си го открил или?
                            Аз си купих такъв от Дару, че и аз кат теб забравих. Мисля, че излизаше около +20%.
                            В този комплект гумата, която уплътнява горната капачка е по-малка (поне при мен беше така) и се наложи да купуваме нова (от магазин за гумички, просто по размер).
                            Оригиналната е правоъгълна, спокойно се сменя с кръгла.

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                              Не разбрах - не си го поръчал, щот не си го намерил, а чак после си го открил или?
                              Аз си купих такъв от Дару, че и аз кат теб забравих. Мисля, че излизаше около +20%.
                              В този комплект гумата, която уплътнява горната капачка е по-малка (поне при мен беше така) и се наложи да купуваме нова (от магазин за гумички, просто по размер).
                              Оригиналната е правоъгълна, спокойно се сменя с кръгла.
                              Не можах да го намеря.И не можах да го поръчам.Има я тая страница като минеш през търсачка......но в самия сайт няма наличност.Поръчах си ремъци и шайби от падок но това не можах....
                              Land rover discovery 300 Tdi

Коментар

Еми здраве да е - провери в магазините тук и сподели цени

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X