Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Операция "Феникс"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Операция "Феникс"

Не ми оставаше време да снимам, та с малко закъснение темата за борбата с "бакъра" (жицата) .....
    1. ....а във "Феникса" има много
    2. Кутийка за "заключване на магии"...или поне така пише тя си виси във въздуха , а от нея във всички посоки тръгват жици които се оказа че завършват в атмосферата .....
    3.....изхвърля се и купчината с "бакър" расте
    След всяка такава ампутация, нещо си заработваше някъде и работеше все по-надеждно
    Т.е. попадне ли ви стара кола, първо много внимателно почистете от остатъците на всякакви стари аларми, централни заключвания, кас`тофони, мобифони, и др. "шукарийки"
    Прикачени файлове
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

За утре - бира , кебапчета и смяна на диференциал.
      Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Първоначално публикуван от grgeorgiev Преглед на мнение
        За утре - бира , кебапчета и смяна на диференциал.
        Диференциал пък защо? Иначе за бирата и кебапчетата ще дойда.

Коментар

Ако ви мъчат жиците по инжекционна звънкайте, почти съм ги научил наизуст.
          Прикачени файлове

Коментар

Операция Феникс върви по мед и масло!

Днес отидохме с осмака да побръмчим за вдигане на бойния дух. Определено след малка разходка на полигона на Дядо Владо ключовете въртяха сами.
            Прикачени файлове

Коментар

С какви гумета е Рейнджът?
              За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Купър СТТ 235/85/16 ама е с хеви дюти пружини и калниците са резнати малко от долу (задните), защото ги режат.

Коментар

Утре - сряда, 16 ІХ ще донеса виското. Ако съм в състояние, че съм "отпочнал" кило полска. Водка.

1МВ кармазъ гюл - на баба Алла - колко водка пие тая песньовка!!! Again and again...
                  Последно редактирано от velio; 15-09-09, 20:42. Причина: Да доуточня

Коментар

Приемам идеи за лепило за залепване на стъклото на фара към рефлектора и лепило за залепване на вътрешното огледало към предното стъкло.
                    Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Първоначално публикуван от grgeorgiev Преглед на мнение
                      Приемам идеи за лепило за залепване на стъклото на фара към рефлектора и лепило за залепване на вътрешното огледало към предното стъкло.
                      За огледалото за задно виждане използвах някакво двукомпонентно прозрачно лепило(не помня как се казва,но го имам налично)Пиши едно ЛС утре,ще ти кажа марката или мини през Люлин да ти услужа.Моето го лепих май месец и не е мръднало.
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Айде бе, ще литва ли фениксът или да го почвам и него с моята "ремонтна апаратура" ?

Коментар

По единият въпрос - "Бизонско" лепило (имам го и в гаража, но съхне 24ч) по другия въпрос (за виското), първо звънете, че временно съм се изнесъл да "Вузкрисам" (вчера и днес) нещо друго и да не би да ме няма ....колкото за апаратурата ....
                          финала винаги е един - "Надин" (*)

(*) За незапознатите, "Надин" - Софийска фирма за търговия с метални отпадъци

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                            .............
                            финала винаги е един - "Надин" (*)

(*) За незапознатите, "Надин" - Софийска фирма за търговия с метални отпадъци
                            Дедо, неудобно ми е, ама ДЪ ТЪ Ъпострофирам: Тоя финал требе да се членува.

А Надин е голяма, добра, но не единствена фирма за ...
                            За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Надин фалира. Но там са на принципа - един да падне, друг ще го смени.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                                Дедо, неудобно ми е, ама ДЪ ТЪ Ъпострофирам: Тоя финал требе да се членува.

А Надин е голяма, добра, но не единствена фирма за ...
                                ....Добре де ракията ми е дошла в повече

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X