Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Операция "Феникс"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Операция "Феникс"

Фаза предварителна
    Време е да се заема с възкресяването на Диското. Днес си харесах едно купе. Обаче е в една морга близо до Пазарджик. Някой може ли да ми подскаже идея за транспортиране до София?
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 13-08-09, 20:03.
    Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

До: Операция "Феникс"

Някоя платформа, щото ако е с пътна помощ ще платиш голяма сума за транспортирането

Коментар

Виж, някой паяк!
      Майтапя се естествено, но наитина можеш да потърсиш скрабаджиите - те имат камиони с кран, сега нямат особено работа и би трябвало да са сговорчиви по отношение на цената.
      За какви пари го спазари, ако не е тайна?
      "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Колко тежи и с какви размери е? Имам една идея, но да видим дали ще влезе в камиона
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

Напълно окомплектовано е около 2 тона, но това е без двигател и скорости, значи малко по-леко ще дойде.
          дължина
          4505 mm
          широчина 1790 mm
          височина 1928 mm

Коментар

Тежко е, няма да може да го носи.

Ще питам един познат с платформа/пътна помощ дали може да помогне.
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

Доколкото разбрах от твоето ЛС е с рамата и мостовете - вземаш една платформа, монтираш си твоите колела и си го докарваш. Може и с ремарке за пътна помощ, но е по-рисковано.
              "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

На предния мост са свалени и главините и става малко по-сложно, но все пак и това е вариант.

Коментар

Какво стана? Намери ли транспорт?
                  ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
                  lre-bulgaria.org

Коментар

Все още не. Имаш ли идеи?

Коментар

Имаме един човек който от време на време ползваме за репатриране на коли и който ни дава респективно добри цени. Та цената която ми оферира е 1.5 лв. на км. за разстоянието от моргата до където искаш в София (по километража на репатрака разбира се). Мисля че цената е добра, но остава проблема с качването, понеже той няма кран а само лебедка. В тази морга нямат ли мотокар или нещо което да го вдигне?
                      ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
                      lre-bulgaria.org

Коментар

Колега коя е моргата?
                        Мога да уговоря едно камионче да я закара-Мерцедес 809 фургон ако все още не си намерил транспорт.
                        . LRE Bulgaria.
                        RRC SE V8 91г.

Коментар

От името на ОРГАНИЗАЦИЯТА лично от ПРЕДСЕДАТЕЛЪ и от мое име набирам кибици и специалисти в даването на ОЦУ (особенно цени указания).....същите обаче да могат да работят с елементарни инструменти без да си нанасят телесни повреди щот` донУра дойде и трупа на "Диското" вече е тук, и трябва да се разкостят, а после от двама куци да се сглоби един инвалид и си е много работа само за мен и "grgeorgiev". Така че от петък 10.30 започва Ленински съботник, който ще прерастне в Комунистически неделник ( според вица за Щирлиц и Мюлер признания за принадлежност към вражески структури на се приемат когато става дума за полагане на тежък физически труд.....белким двата купа желязо изчезнат от двора ми преди идването на Дядо Мраз
                          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Много е вероятно в събота да намина. Не знам колко ще помогна, но поне ОЦУ мога да давам.

Коментар

Eй що не съм у София, така ми се цапа-а-а с масло и ръжда.
                              Успех в начинанието!
                              Репортер ще има ли?
                              Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X