Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фрилендърът ми издава странни звуци!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Фрилендърът ми издава странни звуци!!!

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
    Хайде да се разберем дружно да напием mumbler, че може и прасе да му заколим Аз днес бях в София с план да стоя 2 часа, но висях към 6 часа да чакам едни държавни служители да се размърдат и съжалявам, че не се обадих да обучим едно дистанционно, да пием по бира и да му взема адреса, където да пращаме всички подаръците

Сори за спама, но щото гледам, че проблема е решен вече.
    Аааа, чакай утре ще стане бенли (както казват белгийците), нека сменя батерията и ще видим , до тогава ще го държим трезвен и в кондиция да може да помага!

Коментар

Горните два поста няма да коментирам Гледай да спазиш процедурата за смяна на батерията.В случай че не я знаеш,а и за да не пиша после пак описвам реда в три точки(първата е най важна).
      1.Никакъв алкохол(бирата е) преди точка 2 и 3
      2.Автомобила да е с деактивирана аларма,отключен и със затворени врати и прозорци.
      3.Вадиш старата батерия от дистанционното и натискаш едновременно и двата бутона за около 5-6 секунди.Слагаш новата батерия и 5 пъти бързо натискаш един от двата бутона.

Коментар

Първоначално публикуван от mumbler Преглед на мнение
        2.Автомобила да е с деактивирана аларма,отключен и със затворени врати и прозорци.
        3.Вадиш старата батерия от дистанционното и натискаш едновременно и двата бутона за около 5-6 секунди.Слагаш новата батерия и 5 пъти бързо натискаш един от двата бутона.
        Под масата съм... БРЕ Нищо от това не бях спазил при смяната на моята... Какво можеше да стане
        Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
        „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
        LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
          Под масата съм... БРЕ Нищо от това не бях спазил при смяната на моята... Какво можеше да стане
          Аз, като сменях моята спазих, щото предвидливо четох книжката, но си мисля, че и без да се спазят тия неща не би трябвало да има проблем/все пак ги спазвайте де, аз така правя/. Едновременното натискане на двете копчета за 5-6 сек. в книжката пише, че е за да се изчерпа евентуален останал заряд. Натискането после 5 пъти на едното от копчетата не помня кво беше.

Емануилис, ти да знаеш ква картинка бях, като отидох на гости в познат и после не можах да си запаля колата. Еми едни гимнастики с ключа и с един код. Та наляво, та надясно, че време някво се чакаше Дано не ми се налага никога вече, ама за тва и аз ще трябва като теб да обуча резервното дистанционно, което отдавна ми се подмята в колата.
          http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
          http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Горните два поста няма да коментирам Гледай да спазиш процедурата за смяна на батерията.В случай че не я знаеш,а и за да не пиша после пак описвам реда в три точки(първата е най важна).
            1.Никакъв алкохол(бирата е) преди точка 2 и 3
            Добре де, сега аз като съм я сменил моята в магазина от който купих батерията, демек нищо от по горе написаното не съм направил, какво е станало???
            Слагаш новата батерия и 5 пъти бързо натискаш един от двата бутона.
            Това с каква цел се прави, знаеш ли? И натискам бързо веднага след като съм сложил батерията или след като си го сглобя, първите действия с дистанционното да са тези 5 натискания?

Коментар

Първоначално публикуван от djack Преглед на мнение
              Добре де, сега аз като съм я сменил моята в магазина от който купих батерията, демек нищо от по горе написаното не съм направил, какво е станало???

Това с каква цел се прави, знаеш ли? И натискам бързо веднага след като съм сложил батерията или след като си го сглобя, първите действия с дистанционното да са тези 5 натискания?
              След като си открил единия правилен човек, който да питаш (Mumbler), получаваш право на помощ и от другия такъв (Lazar) - упътване за Freelander

страница 14:
              HANDSET BATTERY
              The handset battery should last for approximately three years, dependent upon use. When the battery needs replacing it will be apparent from the following symptoms:
              - The alarm buzzer and the anti-theft alarm indicator light will double bleep/flash every second, for ten seconds, after the alarm
              is disarmed and driver’s door opened. Only fit a Land Rover STC4080 or a Panasonic CR2032 replacement battery (available from a Land Rover dealer) and adopt the following replacement procedure:

1. Carefully prise the handset apart, start from the keyring end using a coin or small screwdriver. Avoid damaging the seal between the two halves of the case and DO NOT allow dirt or moisture to get inside the handset.
              2. Slide the battery out of its clip, taking care to avoid touching the circuit board or the contact surfaces of the clip.
              3. Press and hold each button in turn for at least five seconds (this will drain any residual power from the handset).
              4. Fit the new battery, ensuring that correct polarity is maintained (’+’ side facing up). Finger marks will adversely affect battery life; if possible, avoid touching the flat surfaces of the battery and wipe them clean before fitting.
              5. Reassemble the two halves of the handset.
              6. To resynchronise the handset, operate either button of the handset at least five times in quick succession (in close proximity to the vehicle) or insert the key (with handset attached) into the starter switch and turn to position ’II’.

The handset is now ready for use.
              Последно редактирано от nikidd; 12-08-09, 01:50.

Коментар

Днес за втори път в този форум ме оприличавате на човек.....
                Спам:

И да коментираш и да не коментираш, честно казано: Утече, брато!
                Надушиха те колегите и ще те налазят като хлебарки мазно кюфте.
                Ше помагаш, нЕма начин.

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                  Спам:

Ше помагаш, нЕма начин.
                  Спам:

за това гледам да те промотирам и теб.
                  Дет се вика и ти си човек, и ти бира пиеш

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                    Спам:

Ше помагаш, нЕма начин.
                    Спам:

Ти не го мисли него, щото скоро мисля да взема едно Диско и тогава ти ще си човека и Къци ще се подсмива . А гледам Ники те е почнал вече

Все пак е добре да се ползва търсачката, щото мисля, че Фрилендъра почти е разнищен във форума /основните неща/, така че дано са редки неясните случаи.
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                    http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X