Както на много дикавърита ми светеца трите лампи(тримата амигос). След доста зор вчера ги оправих. Проблема ми е, че при вече нищо светещи по таблото ката грешка след потегля е ми се включва тракшън контрола и колата моментално забива, също се чува някакво стържене отпред от дясно. Умишлено като запаля отново тримата амигос, колата си върви нормално. Дайте идеи какво може да става с тракшъна и какво го активира.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Диско 2 td5 проблем TC
Свий
X
-
Изключих преден десен датчик и пак е същото. Четох в един западен форум, че може да е от гумите( сложих летни гуми, които са по-ниски на 60 височина).Nissan Terrano 2 , 2.4 , 12v , 1996г.
Коментар
-
Първоначално публикуван от slavibal Преглед на мнениеОправих тримата амигос със смяна на датчици за АБС. Диагностиката не показва грешки. Мисля, че проблема е механичен. Тримата амигос ги паля принудително с изкарани от мен жички от АБС.
Поздрави,
"Land Rover не губи масло, той маркира територия."
Искам България чиста!!!
Коментар
-
Отдолу на АБС модула има една плочка на която има две релета, много често тази плочка не работи и за това амигосите светят. В ютуб има клипове как се прави байпас и амигосите си отиват. При мен тази плочка работи, но съм си изкарал въпросните жички. За съжаление моят проблем седи и за да изключва тракшъна включвам тези жици.Nissan Terrano 2 , 2.4 , 12v , 1996г.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар