Влади на баир лозе не ти трябва. Опитваш се да влезеш в голямо приключение. Всяка промяна води след себеси други. Положението става мръднеш губиш.
Ако никои не го е правил преди теб по-добре се откажи.
фрилендъра никога няма да почне д азавива повече, така е измислен. градуса на завиване го определят шенкелите, главините, полуоските секторната кутия щангите и конструкцията на купето, както и , това не подлежи на промяна
В мая сервиз се занимаваме основно с реглаж на ходовата част, та съм виждал и мерцедес скопен от към завойте ! обикновенно са към 11 градуса напред за да се получи този ефект на завойте
Съдейки по леките коли тъйкато Фриландера отпред също е с макферсон мисля че ако преместиш рейката така че да застане на една линия с дългите накрайници ще спечелиш малко повече завои. Ама колко не знам
Съдейки по леките коли тъйкато Фриландера отпред също е с макферсон мисля че ако преместиш рейката така че да застане на една линия с дългите накрайници ще спечелиш малко повече завои. Ама колко не знам
Немога да разбера как да е на една равнина с дълги накрайници, рейката му е като на Вектра със щанги няма дълги накрайници откъм рейката е тампон ?
Абе и аз глупости говоря ама изхождам от геомертията.
Имаш два накрайника/къси/ в двата края. После на вътре тръгват дълги накрайници или щангички както е при теб и се захващат за рейката която е по средата. Та при теб ако линията на тез щанги/железа някви/ които са между двата външни накрайника е права увеличаваш завоя. На много коли тази линия не е права а е под ъгъл.
Ти как смяташе да пробваш.
Коментар