Моля дайте акьл как да си направя Фрилендъра да завива повече !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ъгъл на завиване на Фрилендър
Свий
X
-
Ъгъл на завиване на Фрилендър
Тагове: Няма
-
Мисля да дръпна носачите с 2см. напред за да може да се згъва като мерцедес
Коментар
-
фрилендъра никога няма да почне д азавива повече, така е измислен. градуса на завиване го определят шенкелите, главините, полуоските секторната кутия щангите и конструкцията на купето, както и , това не подлежи на промяна
ако искаш да завива много вземи си мерцедес
drive alive
Коментар
-
В мая сервиз се занимаваме основно с реглаж на ходовата част, та съм виждал и мерцедес скопен от към завойте ! обикновенно са към 11 градуса напред за да се получи този ефект на завойте
Коментар
-
И аз така мисля !Първоначално публикуван от go go goами пробвай тогава
Коментар
-
Немога да разбера как да е на една равнина с дълги накрайници, рейката му е като на Вектра със щанги няма дълги накрайници откъм рейката е тампон ?Първоначално публикуван от kinexСъдейки по леките коли тъйкато Фриландера отпред също е с макферсон мисля че ако преместиш рейката така че да застане на една линия с дългите накрайници ще спечелиш малко повече завои. Ама колко не знам

Коментар
-
Абе и аз глупости говоря ама изхождам от геомертията.
Имаш два накрайника/къси/ в двата края. После на вътре тръгват дълги накрайници или щангички както е при теб и се захващат за рейката която е по средата. Та при теб ако линията на тез щанги/железа някви/ които са между двата външни накрайника е права увеличаваш завоя. На много коли тази линия не е права а е под ъгъл.
Ти как смяташе да пробваш.
Коментар
-
На Фрилендъра накрайниците са прави !
Аз смятах да преместя колелото като изместя носача...
Коментар
-
Да ти кажа не съм се заглеждал, но утре ще проверя.Първоначално публикуван от kinexТе хубаво са прави ама в една линия ли е наредено всичко.
Мисля че са на една равнина !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар