Честито колега,със здраве да си го караш и много да те радва тая уникална машина,лично на мен много ми харесват такива различни от стандартните изпълнения!
LZ2IZ,DUTY for DUTY[/B] PAJERO 3,5 v6
Анти-социалното поведение е признак на интелигентност в един свят, пълен с конформисти!
В гаража на Балканкар между красно село и Бъкстон в София. Стара информация, но според мен си е напъмно актуална.
Объркал съм се. Днес бях при Леви. Останала е само една коруба с джамове тук-таме. Погледнах и в халето, но не видях динозаврите. Не съм питал, но май инфото ми не е особено актуално.
За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Объркал съм се. Днес бях при Леви. Останала е само една коруба с джамове тук-таме. Погледнах и в халето, но не видях динозаврите. Не съм питал, но май инфото ми не е особено актуално.
Жалко,но нали затова са динозаври-няма такива вече
sigpic
Land rover lightweight-series 3
Range Rover V8
Range Rover Classic Vouge SE V8
Mercedes G280
Иване, пази го, Иване! Грижи се добре за него! Ако нямаш възможност -не се притеснявай - все ще се намерят Добри Хора да го приютят. Просто трябва да напишеш...
Иване, пази го, Иване! Грижи се добре за него! Ако нямаш възможност -не се притеснявай - все ще се намерят Добри Хора да го приютят. Просто трябва да напишеш...
Пазя го,как да не пазя,заредилсъм пушката и пазя,но ако се уморя веднага те викам на помощ
sigpic
Land rover lightweight-series 3
Range Rover V8
Range Rover Classic Vouge SE V8
Mercedes G280
E, къде са изчезнали? Нали това е основно свойство на пирамидите- да изчезват разни неща. Между другото Майкъл Капустин вече от една година е на свобода- пуснат предсрочно от затвора за "добро поведение".
На мен ми е интересен изобщо избора им на служебни коли- или са някави "офис-спартанци с оффроуд уклон" или просто са ги купили на куп за без пари от разпродажба на армейска техника. Холандската армия разпродаваше на търг старите си коли- твоя може и от там да е дошъл. Продават на куп 10-20 броя, половината стават, другата половина са измъчени и оглозгани. Условието е да си одобрена фирма, да ги купиш на куп и да платиш веднага. После ги продават или ги разглобявят и това, което става се продава на части. http://stroicar.com/eng/equip.php?ID=334
Продаваха и нови, консервирани мостове, СК, двигатели и др.
Между другото, ако не знаеш: твоите мостове са по-тесни от "цивилните". Целта е да се намалят габаритите и да се събират в някакъв определен военен транспортен самолет. Макар, че е "Lightweight" всъщност тежи повече от "цивилните" модели, но е по-лек от предните военни модификации.
До колкото знам от моя познат бяха купени на куп от някъква военна база естествено за малко пари имаше и много резервни части към тях защото човека си беше дал на Лайф чойс и гаража под наем вътре седяха двайсетина голями дървени съндъка с всякъкви резервни части аз съм запомнил че имаше съединители комплект и кардани. Колкото до фирмата освен чисто пирамидалния характер внасяха и много стоки които ги пласираха из страната имам много добри спомени от едно канадско уиски в литрови бутилки което го продаваха тогава по един долар на едро .
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар