Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз да се похваля с моя звяр

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: И аз да се похваля с моя звяр

Ооо, баровец! И overdrive си имаш Лостовете са прости:
    Червен: в предно положение е "бързи предавки", в средно е "неутрална" и в задна е за "бавни".
    Жълт: в горно положение е за 4х2 (включен заден мост) , а в долно (натиснат) положение е 4х4.
    Ако имаш хъбове (free whiling hubs) на предния мост, задължително трябва да са завъртяни в положение 4х4 преди да включиш на двойно предаване (бързи или бавни предавки)!
    Overdrive май беше със зелен цвят, но аз я нямам тази хубавина. На Land Rover обикновено монтират overdrive Fayrei. Твоя такъв ли е?
    http://www.landrover.net/overdrive/

Не знам дали имаш допълнително монтиран блокаж на задния диферинциал- Land Rover Series са part time 4x4.

За дълги и къси светлини ли питаш? Буташ лостчето напред и си на дълги, към теб си на къси. Я направи едно кадро на таблото, лостовете, главините на предния мост и поне на задния диф.
    There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
    No wahalla.

Коментар

Мерси много за помоща,снимки ще направя чак към края на седмицата,сега е в един сервиз и ще ходя сряда или четвъртък

Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение
      Ооо, баровец! И overdrive си имаш Лостовете са прости:
      Червен: в предно положение е "бързи предавки", в средно е "неутрална" и в задна е за "бавни".
      Жълт: в горно положение е за 4х2 (включен заден мост) , а в долно (натиснат) положение е 4х4.
      Ако имаш хъбове (free whiling hubs) на предния мост, задължително трябва да са завъртяни в положение 4х4 преди да включиш на двойно предаване (бързи или бавни предавки)!
      Overdrive май беше със зелен цвят, но аз я нямам тази хубавина. На Land Rover обикновено монтират overdrive Fayrei. Твоя такъв ли е?
      http://www.landrover.net/overdrive/

Не знам дали имаш допълнително монтиран блокаж на задния диферинциал- Land Rover Series са part time 4x4.

За дълги и къси светлини ли питаш? Буташ лостчето напред и си на дълги, към теб си на къси. Я направи едно кадро на таблото, лостовете, главините на предния мост и поне на задния диф.
      Лошо значи блокаж май нямам
      Последно редактирано от cveti; 13-06-09, 23:52.
      sigpic
      Land rover lightweight-series 3
      Range Rover V8
      Range Rover Classic Vouge SE V8
      Mercedes G280

ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!

Коментар

Сега се вгледах във втората снимка- имаш "free whееling hubs" на предния мост. Май са "Superwinch". Не забравяй да ги включваш при движение на 4х4. Ако забравиш, може да повредиш трансмисията!
        Не се коси за липсата на блокаж- парт тайм си е много читава система
        No wahalla.

Коментар

Сега се вгледах във втората снимка- имаш "free whееling hubs" на предния мост. Май са "Superwinch". Не забравяй да ги включваш при движение на 4х4. Ако забравиш, може да повредиш трансмисията!
          Не се коси за липсата на блокаж- парт тайм си е много читава система
          Да така е хъбовете са Superwinch за момента не са включвани само е правен експеримент с лоста който се натиска, но не е карано на натиснат за 4x4,само май съм карал на къси защото лазя едвам с 40 и така и не успях да включа дълги,но сега вече знам и като ходя да го видя ще пробвам.Дано несъм строшил нещо
          sigpic
          Range Rover V8
          Mercedes G280

Коментар

Колеги, видях го звяра и го наснимах. Стархотен е наистина, на живо е по-хубав. Тия дни ще обработя снимките и ще ги кача. Собствника е щастливец с тая машина.
            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Преди петнайсетина години една пирамида Лайф чойс беше внесла около двайсетина такива само че бяха прясно боядисани в синьо караха си ги като служебни .
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                Преди петнайсетина години една пирамида Лайф чойс беше внесла около двайсетина такива само че бяха прясно боядисани в синьо караха си ги като служебни .
                Много странно къде са изчезнали?
                sigpic
                Range Rover V8
                Mercedes G280

Коментар

E, къде са изчезнали? Нали това е основно свойство на пирамидите- да изчезват разни неща. Между другото Майкъл Капустин вече от една година е на свобода- пуснат предсрочно от затвора за "добро поведение".
                  На мен ми е интересен изобщо избора им на служебни коли- или са някави "офис-спартанци с оффроуд уклон" или просто са ги купили на куп за без пари от разпродажба на армейска техника. Холандската армия разпродаваше на търг старите си коли- твоя може и от там да е дошъл. Продават на куп 10-20 броя, половината стават, другата половина са измъчени и оглозгани. Условието е да си одобрена фирма, да ги купиш на куп и да платиш веднага. После ги продават или ги разглобявят и това, което става се продава на части.
                  http://stroicar.com/eng/equip.php?ID=334
                  Продаваха и нови, консервирани мостове, СК, двигатели и др.
                  Между другото, ако не знаеш: твоите мостове са по-тесни от "цивилните". Целта е да се намалят габаритите и да се събират в някакъв определен военен транспортен самолет. Макар, че е "Lightweight" всъщност тежи повече от "цивилните" модели, но е по-лек от предните военни модификации.
                  No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan kerchev Преглед на мнение
                    Много странно къде са изчезнали?
                    На едно място в София има 3. Много близо до един продавач на части за ЛР, общоизвестен ТУК и с еврейски произход
                    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Честито и от мен - малко снимчици ще има ли
                      Обещавам да точа лиги с влажен кучешки поглед...
                      Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

E, къде са изчезнали? Нали това е основно свойство на пирамидите- да изчезват разни неща. Между другото Майкъл Капустин вече от една година е на свобода- пуснат предсрочно от затвора за "добро поведение".
                        На мен ми е интересен изобщо избора им на служебни коли- или са някави "офис-спартанци с оффроуд уклон" или просто са ги купили на куп за без пари от разпродажба на армейска техника. Холандската армия разпродаваше на търг старите си коли- твоя може и от там да е дошъл. Продават на куп 10-20 броя, половината стават, другата половина са измъчени и оглозгани. Условието е да си одобрена фирма, да ги купиш на куп и да платиш веднага. После ги продават или ги разглобявят и това, което става се продава на части.
                        http://stroicar.com/eng/equip.php?ID=334
                        Продаваха и нови, консервирани мостове, СК, двигатели и др.
                        Между другото, ако не знаеш: твоите мостове са по-тесни от "цивилните". Целта е да се намалят габаритите и да се събират в някакъв определен военен транспортен самолет. Макар, че е "Lightweight" всъщност тежи повече от "цивилните" модели, но е по-лек от предните военни модификации.
                        За мостовете нямах на идея но за теглото мисля че грешиш-моя джип тежи около 1.3 тона, а цивилния еквивалент е 1405кг.

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                        На едно място в София има 3. Много близо до един продавач на части за ЛР, общоизвестен ТУК и с еврейски произход
                        И все пак къде са паркирани?
                        Последно редактирано от cveti; 13-06-09, 23:52.
                        sigpic
                        Range Rover V8
                        Mercedes G280

Коментар

В гаража на Балканкар между красно село и Бъкстон в София. Стара информация, но според мен си е напъмно актуална.
                          За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Благодаря за информацията смятам да проверя.

Колеги ще се радвам да дадете съвет за гуми-ще се кара без да се ходи по състезания и тежки мероприятия.Джантите са 7J/16 сиреч достатъчно големи-Кобра или Кайман?235/85 R 16?
                            Благодаря предварително!

Съобщение от модератор:
                            Моля, напишете си в профила от къде сте.
                            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 10-06-09, 17:54.
                            sigpic
                            Range Rover V8
                            Mercedes G280

Коментар

Качи снимки, отвърте и вън да я разгледаме тая чудесия.
                              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 10-06-09, 17:55.
                              Газ 69 2.4i
                              Густо майна, пътят свърши !!!
                              GSM: О895 7О6О59

Коментар

Много незабравими мигове заедно. И да се слушате.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X