Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Айде и аз с Дискавъри 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Айде и аз с Дискавъри 1

Честито!!! И моного безавариини!

Много кал и малко аварии!
    <Land Rover Discovery 300 tdi> <Bearmach/Pro Comp 2"> <Extreme Evolution 32">http://arhangel.run-bg.com/bg/index.pl

Коментар

До: Айде и аз с Дискавъри 1

Честито, на мен като ми загрее диското, стрелката отива на средата и не мърда повече нито нагоре нито надолу
      Discovery I, 300 TDI

Коментар

От: Айде и аз с Дискавъри 1

И аз съм вече с Дискавъри 1 300ТДИ, 1996 г.
        Първо искам да благодаря на всички за съвети, коментари и т.н. това форума е голяма работа. Започнах вече с обичайните ремонти и на какво се натъкнах: Някой преди мен зверски се е гаврил с това возило което според мен се държи доста добре. Да ви кажа, че съм и ловец и рибар и в момента живея в гр. Силистра. Първо почнах със смяна на задното каре на предния кардан.
        Какво да видя след като го свалих. Зегерките са заварени поради което се правих на часовникарски стоматолог за да мога да почистя и истържа на някого простотиите. След 5ч. специализиран труд установих в крайна сметка, че новопоръчаното пакоско каре се разхожда в новото си легло като не знам на кого си оная работа. Мерих и установих, че поръчаното каре е със размери 27мм на 75 мм а старото е 29мм. на 76мм. Добре, че чичко Гугъл ми сподели за една софийска фирма които ми предложиха такова каре на 40 лв. Ще спася положението временно но съвета ми към всички пишман майстори е "НЕ РАЗВАЛЯЙТЕ ХУБАВИТЕ НЕЩА АКО НЕ МОЖЕ ПОНЕ СЪЩИТЕ ДА СЪТВОРИШ".

Съобщение от модератор:
        Моля, напишете си в профила от къде сте.
        Прочетохте ли това
        ...ЦЪК
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 09-07-11, 20:52.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X