От понеделник съм горд собственик на Дискавъри 1 - 2,5 TDI, първа регистрация ноември 1993 г., с десен волан. Засега още нищо не разбирам, но ми се вижда, че машинката е много читава, двигателят работи като часовник, пали от раз. По окачването, доколкото чувам, нищо не тропа, тези дни ще го карам на преглед при специалист по ходова част, за да съм сигурен. Бързи, бавни, блокаж - всичко работи (ей, това блокажа било голяма работа). Не спирам да му се кефя, всеки ден е по гората, даже и през нощта. Обаче още като го купих, същия ден го опнах на един около 20-км преход по черни пътища и гледам - взе да загрява, стрелката минава средата. Така, така и стигна последната бяла линия, преди червената. Тъкмо реших да го прибирам, оставаше едно много стръмно изкачване. Яко газ и изведнъж отпред започна да излиза пара. Изкарах го на равното, спрях, погледнах - хвърля яко вода през решетката. Добре, че вече бях близо до нас. Стигнах до вкъщи и на работещ двигател почнах да доливам вода, и така 8 литра. Обаче продължава да тече. Оказа се, че радиаторът се е спукал. Като го свалихме, питата се разпада само като я пипнеш. Сложихме един от СААБ. Малко по-тесен и малко по-дълъг, та се наложи да правим някои модификации, но сега работи екстра, при голям зор стрелката за температурата не минава средата. Иначе пада между първата и втората чертичка. Ето и малко снимки на новата придобивка

Коментар