Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гуми, джанти за Land Rover Freelander какви ?
Свий
X
-
Първоначално публикуван от vokelКачи и снимки после ,че става интересно .Не от сбирката.Там е ясно .От колата с 30",искам да видим.
Коментар
-
Re: Гуми 30" за Фрилендър ?
Първоначално публикуван от vladi333Днес сложих на моя фрилендър гуми BFG 30"
Какво мислите за тях как ще му се отразят ?
Утре мися да ги пробвам
Коментар
-
Първоначално публикуван от YaroПървоначално публикуван от vladi333Днес сложих на моя фрилендър гуми BFG 30"
Какво мислите за тях как ще му се отразят ?
Утре мися да ги пробвам
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladi333Първоначално публикуван от YaroЧестито и със здраве. Аз имам опасения, че ще опират (при разкрач), но пробвай и кажи..
Коментар
-
До: Защо Фрийлендъра започна да износва задните гуми
Темата произлиза от тук
Тампоните за задния диф (общо три) са на цена по около 60-70-110 лв съответно, в Трейдкар.
За да не отварям нова тема искам да попитам по-опитните колеги какви (зимни) гуми бихте ми препоръчали
Не искам да повдигам колата - по-скоро ме интересува максималната дъбочина на грайфера. Ако са малко по-високи ще е добре дошло, но не ми е цел. Възможно ли е да използвам при това оригиналния размер джанти или ще трябват новиКакви са рисковете за ходовата част ако сложа такива гуми
Пак подчертавам - не целя лифт
Разума преди всичко - това си е паркетник все пак
В резюме - целя да доизцедя проходимостта по отношение на това което зависи от гумите
p.s. а какво би станало ако използвам тези проекто-гуми и през лятото за лек offroadТ.е. биха ли позволили магистрално каране с около 100-110 km/h без да се изхабят преждевременно
Ако ми дадете конкретни предложения ще съм благодаренChevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
„Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
LZ1EMS
Коментар
-
Ами... Зимата в България е феерия от климати, случайности и всевъзможни управленчески решения. Доколкото знам, зимните гуми губят много от свойствата си, ако се карат при температури по-високи от 7 градуса. Аз има 4 мишлин алпин 205/80/16 на практика нови. Ако ги искаш, може да говорим за цена. Моят съвет е да си вземеш гуми от доказан производител. Друго не мога да ти кажа.
Коментар
-
Първоначално публикуван от velioАми... Зимата в България е феерия от климати, случайности и всевъзможни управленчески решения. Доколкото знам, зимните гуми губят много от свойствата си, ако се карат при температури по-високи от 7 градуса. Аз има 4 мишлин алпин 205/80/16 на практика нови. Ако ги искаш, може да говорим за цена. Моят съвет е да си вземеш гуми от доказан производител. Друго не мога да ти кажа.Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
„Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
LZ1EMS
Коментар
-
Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнениеМога ли да те помоля да пуснеш снимка на грайфера?
Коментар
-
До: Въпроси относно гумите за Фрилендър
Момчета не искам да се правя на разбирач, защото въобще не съм, но 208/80/16 за Фрилендър е много според мен. Оригинално го дават на 65 височина, мисля че даже 70 е много или максимума, но 80 това си е за сериозен джип.
Коментар
-
Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение................съм, но 208/80/16 за Фрилендър ..................
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеДве зими карам с ето тази гума и съм много доволен.Но за топло не става...
Дума да няма за сравнение. С риск да има много недоволни от собствениците на Фрилендър, мога да припомня една всеизвестна истина: моделът Фрилендър е отстъпление от политиката на ЛР да правят камиони.
Това е и първият паркетник в гамата, а и той повлече крак. Нищо против мъника, но това си е градско возило.За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
-
Ти караш Дискавъри 2, а то си е сериозен джип /по поста в предишния цитат/
Дума да няма за сравнение. С риск да има много недоволни от собствениците на Фрилендър, мога да припомня една всеизвестна истина: моделът Фрилендър е отстъпление от политиката на ЛР да правят камиони.
Това е и първият паркетник в гамата, а и той повлече крак. Нищо против мъника, но това си е градско возилоВиден столичен ихтиолог
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар