Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми, джанти за Land Rover Freelander какви ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от vladi333
    Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
    Утре има сбирка. Отивай и разправяй после.
    Къде е сбирката ?

http://forum1.offroad-bulgaria.com/v...hlight=#111099
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Качи и снимки после ,че става интересно .Не от сбирката.Там е ясно .От колата с 30",искам да видим.
      B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel
        Качи и снимки после ,че става интересно .Не от сбирката.Там е ясно .От колата с 30",искам да видим.
        Утре ще я снимам и ще кача
        LZ1HKW
        Реглаж на преден и заден мост
        My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Re: Гуми 30" за Фрилендър ?

Днес сложих на моя фрилендър гуми BFG 30"
          Какво мислите за тях как ще му се отразят ?
          Утре мися да ги пробвам
          Честито и със здраве. Аз имам опасения, че ще опират (при разкрач), но пробвай и кажи..

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro
            Днес сложих на моя фрилендър гуми BFG 30"
            Какво мислите за тях как ще му се отразят ?
            Утре мися да ги пробвам
            Честито и със здраве. Аз имам опасения, че ще опират (при разкрач), но пробвай и кажи..
            Не разбрах какво имаф впредвид под разкрач
            LZ1HKW
            Реглаж на преден и заден мост
            My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro
              Не разбрах какво имаф впредвид под разкрач
              Имах предвид, при неравности като ти прибере гумата в калника, например това:

Коментар

До: Защо Фрийлендъра започна да износва задните гуми

Темата произлиза от тук

Тампоните за задния диф (общо три) са на цена по около 60-70-110 лв съответно, в Трейдкар.

За да не отварям нова тема искам да попитам по-опитните колеги какви (зимни) гуми бихте ми препоръчали
                Не искам да повдигам колата - по-скоро ме интересува максималната дъбочина на грайфера. Ако са малко по-високи ще е добре дошло, но не ми е цел. Възможно ли е да използвам при това оригиналния размер джанти или ще трябват нови Какви са рисковете за ходовата част ако сложа такива гуми Пак подчертавам - не целя лифтРазума преди всичко - това си е паркетник все пак
                В резюме - целя да доизцедя проходимостта по отношение на това което зависи от гумите
                p.s. а какво би станало ако използвам тези проекто-гуми и през лятото за лек offroadТ.е. биха ли позволили магистрално каране с около 100-110 km/h без да се изхабят преждевременно
                Ако ми дадете конкретни предложения ще съм благодарен
                Последно редактирано от Lazar; 08-09-08, 19:13. Причина: съобщение
                Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                LZ1EMS

Коментар

Никой ли не може да вземе отношение по въпроса ми
                  LZ1EMS

Коментар

Ами... Зимата в България е феерия от климати, случайности и всевъзможни управленчески решения. Доколкото знам, зимните гуми губят много от свойствата си, ако се карат при температури по-високи от 7 градуса. Аз има 4 мишлин алпин 205/80/16 на практика нови. Ако ги искаш, може да говорим за цена. Моят съвет е да си вземеш гуми от доказан производител. Друго не мога да ти кажа.

Коментар

Първоначално публикуван от velio
                      Ами... Зимата в България е феерия от климати, случайности и всевъзможни управленчески решения. Доколкото знам, зимните гуми губят много от свойствата си, ако се карат при температури по-високи от 7 градуса. Аз има 4 мишлин алпин 205/80/16 на практика нови. Ако ги искаш, може да говорим за цена. Моят съвет е да си вземеш гуми от доказан производител. Друго не мога да ти кажа.
                      Мога ли да те помоля да пуснеш снимка на грайфера?
                      LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
                        Мога ли да те помоля да пуснеш снимка на грайфера?
                        Ще се постарая утре най-рано късния следобяд - привечер да ги пусна.

Коментар

До: Въпроси относно гумите за Фрилендър

Момчета не искам да се правя на разбирач, защото въобще не съм, но 208/80/16 за Фрилендър е много според мен. Оригинално го дават на 65 височина, мисля че даже 70 е много или максимума, но 80 това си е за сериозен джип.
                          http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                          http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Две зими карам с ето тази гума и съм много доволен.Но за топло не става...
                            Прикачени файлове
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
                              ................съм, но 208/80/16 за Фрилендър ..................
                              Няма такава ширина 208 - май е фактологична грешка.

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                              Две зими карам с ето тази гума и съм много доволен.Но за топло не става...
                              Ти караш Дискавъри 2, а то си е сериозен джип /по поста в предишния цитат/
                              Дума да няма за сравнение. С риск да има много недоволни от собствениците на Фрилендър, мога да припомня една всеизвестна истина: моделът Фрилендър е отстъпление от политиката на ЛР да правят камиони.
                              Това е и първият паркетник в гамата, а и той повлече крак. Нищо против мъника, но това си е градско возило.
                              За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Ти караш Дискавъри 2, а то си е сериозен джип /по поста в предишния цитат/
                                Дума да няма за сравнение. С риск да има много недоволни от собствениците на Фрилендър, мога да припомня една всеизвестна истина: моделът Фрилендър е отстъпление от политиката на ЛР да правят камиони.
                                Това е и първият паркетник в гамата, а и той повлече крак. Нищо против мъника, но това си е градско возило
                                Не Цецо,Диско 1(300ТДИ) карам.А предложения модел гуми един колега ще го кара 3та зима вече и също е доволен(на Фрийлендър).Само че размера е 195/70/15
                                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X