Аз пак ще си бая за радиатора. Моя също го промиваха, аз го чистих (отвътре нищо не излезе - само чиста течност), после го демонтирах и го занесох на радиаторен майстор. Той го тества и каза, че нищо му няма. И накрая си викам - абе, я дай да сменя радиатора - само той не е сменен. Купих си нов (арабите ми продаваха 2ръка за 50 лева по-евтино от новия...)
Аааа сещам се как пробвах радиатора дали е читав
Като ти загрее довре двигателя, опипай добре радиатора( как ще бръкнеш не знам) и виж равномерно ли е загрят. Ако горната част (премерно) е по-топла от долната или обратно, значи има запушване някъде по тръбичките. И радитора ти работи с капацитет 1/4, 1/2 или там каквато част отнего е запушена.
Другото, което можеш да провериш - пак на загрят двигател е дали входящия маркуч от водната помпа е топъл(доста топъл). Това пък ще ти покаже термостата дали се отваря.
Успех
Аааа сещам се как пробвах радиатора дали е читав

Като ти загрее довре двигателя, опипай добре радиатора( как ще бръкнеш не знам) и виж равномерно ли е загрят. Ако горната част (премерно) е по-топла от долната или обратно, значи има запушване някъде по тръбичките. И радитора ти работи с капацитет 1/4, 1/2 или там каквато част отнего е запушена.
Другото, което можеш да провериш - пак на загрят двигател е дали входящия маркуч от водната помпа е топъл(доста топъл). Това пък ще ти покаже термостата дали се отваря.
Успех

Коментар