Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още едно Диско 1 300TDI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Още едно Диско 1 300TDI

Първоначално публикуван от dulo
    Някой сменял ли е само лагерчето на обтегача на големия ремък, този който върти алтернатора и водната помпа ,че ей сега като си сменях ремъка видях че е доста зле.А и номера ако му имате ще е 6
    Прочети темата назад.

Коментар

Четох я ама не бях разбрал че лагерчетата на снимката са за тази ролка,благодаря ви.А относно подскачането на обтяжната ролка не мисля че е от лагерчето тъй като мърда целия обтегач а не само ролката която се върти та като се смени лагерчето този проблем ,ако въобще е проблем най вероятно ще си остане

Поръчах си аз ремъци от Падок слижих ги и се започна едно свирене не се трае,викам си това ще е от лагерчето на обтяжната ролка както писахме по горе,да ама не смених и него пак свири.Залях ремъка с вода(широкия ремък) свиренето спира за малко и после пак,та сега върнах стария ремък на който пише Ланд Роувър и е доста по мек-пластичен от този на Дайко и всичко е наред.Останах изненадан зашото и друг път съм ползвал Дайко и не е имало проблем.
      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 01-06-09, 11:55.

Коментар

Да не си объркал ремъците. Широкия в замисимост от годината на производство е два варианта. 7PK1580 и 7PK1605 съответно на LR номерата са ЕRP 5911 и ERP 3287.
        Интересното е, че моя трябва да бъде с 7PK 1605, а в момента е с 7PK1580. Мисля че последния е по - къс с 25 мм.
        Днес ще сменям ремъка на климатика, а широкия и ангренажа мисля да сменя в София в Дару Кар. Вече имам оферта от тях, която се различава от сметката на Лазар, естествено след две години е по - скъпо. Ако имате интерес ще я сканирам и ще я пусна.
        Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

Не съм го объркал пасва си идеално,мисля че беше 5911 ама свири

Коментар

От: Още едно Диско 1 300TDI

Първоначално публикуван от dulo Преглед на мнение
            ... и се започна едно свирене не се трае...
            И моите, като ги смених, големия просвири здраво, точно на ролката. Изправи ми се косата, че трябваше да пътувам, но след 10-тина километра намаля и постепенно спря да свири. От тогава съм минал 2000 км. и няма проблем. Ролката има малко луфт, но си се върти гладко и без шумове.
            Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X