Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въздушна възглавница на Range Rover P38

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Има ли начин да се вулканизират въздушните възглавници на Рейндж Ровър ?

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
    Има начин, естествено. Така както може и да се рециклират кормилни накрайници, шарнири, кормилни кутии...Както и шлайфане на свери, наваряване на шлици. Да не забравяме и коването на феродо по съединители и накладки.
    Дори и моторното масло може да не се сменя, а само да се прецеди и да се налее обратно.

Може...ама нЕмам думи, повече.

Недей така ,то майтап-майтап,а ма виж някой взел че ги залепил с (тип-топ) и после ще те изкарат по-черени от дявол. Надявам се че в форума няма чак такива наивници,но въпроси като този наистина са за притеснение. Аотносно цената мойте четири възглавници с нови кипси доставени до входната врата ми струваха 520 лева,говоря за януари 2009.
    Големите мъже си играят с големи играчки

Коментар

Така де, така...Ама нали знаеш - "сиромах човек жив дявол". А също и "шамар да е, аванта да е". И любимото ми: " оти требе да е просто, като мое да е сложно?" Отговорът е : " щото колкото е по-сложно, толкова е по-научно"

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
        Има начин, естествено. Така както може и да се рециклират кормилни накрайници, шарнири, кормилни кутии...Както и шлайфане на свери, наваряване на шлици.
        Пропускаш гумите с подложки. Затягане на гайки с електрожен.

Коментар

Лепене на въздушна възглавница на Range Rover P38

Възможно ли е с пяна от флакон да се залепи въздушна възглавница?

Съобщение от модератор:
          Моля, напишете си в профила от къде сте.
          Прочетохте ли това
          ...ЦЪК
          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 12-12-12, 20:33.

Коментар

От: Въздушна възглавница на Range Rover P38

С пяна за дограми не не,но със слузестите течни пяни от бензиностанциите за спукани гуми,може да се пробва за опита има такива в чуждите форуми,но без отзиви ,така и така ще я сменяш.Стига да не си,автокъщаМакар че налягането което пуска компресора най вероятно ще избие ...

Коментар

Не си правете майтап!
              Системата работи с налягане 10 бар-а. !!!
              Скъсана/спукана/извадена горе от чашката възглавница - решението е смяна.
              Вече не са толква скъпи, че да има чудене и търсене на бюджетни решения,
              освен, ако не е само да докреташ до най-близкото населено място.
              Последно редактирано от valdivladi; 13-12-12, 10:43. Причина: корекция на правописна грешка
              "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Нацепена задна въздушна възглавница RANGE ROVER P38 99г.

Здравейте колеги,трябва да сменям задна въздушна възглавница на RANGE ROVER 99г.Отдолу се държи с един шплент,същия е и отгоре-от страна на купето.Само дето като махнах горния шплент възглавницата не ще да излиза.Висях на нея,какво ли не правих не излиза.Споделете моля каква е схемата там

Коментар

От: нацепена задна въздушна възглавница RANGE ROVER 99г

Здрасти , сваляш джипа най-долу , така че възглавницата да се прибере, после го дигаш на крик ,махаш шплентовете и е теглиш назад, поне така стана при мен .

Коментар

Значи само с дърпане става.Не се дръша на нищо друго така ли?А въздуха как се откача-преди да измъкна възглавницата или след като излезе? Че преди да я извадя няма никакво място А междувпрочем ако някой има задна възглавница за продан може да ми пише на лични,че още не съм си купил друга

Коментар

Имах същия проблем, вкарах кривата щанга на крика внимателно между купето и горната, изпъкнала част на възглавницата напънах и така я изкарах. И откачаш въздуха първо. И маркуча го остави под щангата да не го смачкаш към купето. Даже сега се сетих, че пръснах и малко WD40 отгоре между пластмасата на възглавницата и металното легло на шасито.
                      Последно редактирано от sony bono; 06-06-14, 19:42.

Коментар

Аз пък го дигам на макс и с крик на шасито още малко, вдигам с малкия крик малко моста за да се свали гумата и атака. Свалянето на горната фиба не е много приятно, първата беше мъчение с клещи крокодили, електроди и излезе ама трудно, а втората от една морга си намерих закалена тел за ключалките (в края е огъната на 180гр и е лесно). Въздуха го изпускам когато сваля гумата, а монтирането е на обратно въздуха е последен. Не забравяй да оставите една врата отворена за да не се падне сам.

ПП. НЕ препоръчвам Бритпарт възглавница, в неделя сменяхме предна и шлаувката едвам влезе. Отвора не е 6мм, а е 5,5мм и се наложи да се свали шлавката за да се сложи на възглавницата (добре че е предна лява).

Коментар

При мене в системата няма въздух.Звънях на WILD ROVERS за възглавница ама очевидно в събота не бачкат.Как се маха шлаухката за въздуха-предполагам с натискане на О пръстена около нея навътре ?

Коментар

Първоначално публикуван от stefan_top Преглед на мнение
                            При мене в системата няма въздух.Звънях на WILD ROVERS за възглавница ама очевидно в събота не бачкат.Как се маха шлаухката за въздуха-предполагам с натискане на О пръстена около нея навътре ?
                            Натискаш О пръстена навътре и докато го държиш натиснат дърпаш тръбата навън.

Коментар

Е то остава да си купиш бритпарт възглавници, при положение, че оригиналните (Дънлоп) са цели 185 паунда (без ДДС и доставка) четири броя.
                              Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Такааааааа днеска ми дойде новата възглавница.Поръчах я от WILD ROVERS на цена 200лв и е Дънлоп.Смених я аз,запалих,чаках няма и няма-не се вдига тоз жип.Направо откачиииииииих започнах да проследявам маркучите кой откъде закъде е.Пръсках със запенена вода и нищоооооооо.Накрая викам чек да откача маркуча който влиза в бутилката.Откачам аз-няма грам въздух.Викам си я чакай да му духна на тоз маркуч с уста и хоп отнякъде си издиша.Намерих го къде излиза от клапаните и се оказва че аз работя със същите шлаухки за високо налягане-при кафе автоматите.Веднага пуснах една от клапаните до бутилката и хоп всичко е 6.Прекарах я между купето и рамата и сега сладура е перфектен.Само аз съм целия в масла и лайна амааааааааа СЪМ ДОВОЛЕЕЕЕЕН )))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X