Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко е нормален черния пушек?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Колко е нормален черния пушек?

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
    ...мъничка надеждица някъде в някой квартален магазин да седят на рафта няколко никому ненужни дюзички. И някой да ги забележи и да ми прати сведението.
    И аз така. Ще взема да питам в Аутоплюс.

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение

Искам и аз 4бр. от тези
      [SIGPIC][/SIGPIC]
      DISCO 1-200TDI-бял...

Коментар

Аз смятам,че горивото ти е много, в смисъл това което се подава от помпата към дюзите.

Коментар

Първоначално публикуван от Бате Мите Преглед на мнение
          Според мене неправилно зацепен ангренажен ремък,но преди това проверете горивен филтър.

Успех
          Ето това е верният според мен отговор.Също така след смяна на ремък е задължителна и финна центровка на помпата каквато "майсторите" не правят.

Коментар

Много е вероятно. То и моят е презацепен с един зъб, ама така, че да върви повече.

Коментар

И при мен го има същият проблем! При форсиране вади здрави кълбета чер пушак,иначи по равното бяга здраво 140 без проблем,но видили баир сякаш дърпа на зад!А и мотора е доста шумен във сравнение със другите Дискота във градът!Преди време имах голфче пак н.печка правеше същото нещо и се оказа изместена центровка на помпата за да бягал повече!

Коментар

Мдааа, моя с друга нафта освен от лукойл не върви и пуши 2 пъти повече. Тъй, че...пробвайте да смените горивото.

Коментар

Мдааа, моя с друга нафта освен от лукойл не върви и пуши 2 пъти повече. Тъй, че...пробвайте да смените горивото.
                  трябва да сменя тубите!иначе го карам моя със румънска и Българска нафта ,все същата пушилка!
                  Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 10-03-09, 16:34.

Коментар

Е не ти знам тубите, но сипя ли от ОМВ и край! Яка пушилка и едва върви.

Коментар

Много е вероятно. То и моят е презацепен с един зъб, ама така, че да върви повече.
                      И да пуши повече вероятно
                      Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                      „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                      LZ1EMS

Коментар

НЕ ПИТАЙ !!! Вече питах. 770 лева бройката !!! Ауууууууууууууууууууу.... А в някакъв пловдивски сервиз ги ремонтирали само срещу ''символичните'' 300 лв на парче.
                        Тази земя, по която тъпча сега,
                        тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                        тази земя – не е моя земя,
                        тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Пусти сняг, но и днес няма да мога да я заведа на доктор (ама не щото карам камион на чистотата ) Колеги, казвате погрешно зацепен ангренажен ремък, но аз сменях друг ремък, мисля че е за алтернатора и още доста други неща, защото минава през 5-6 ролки, така, че не е от това. Освен това още като я взех и сипах до горе нафта от Лукойл (голем резервоар, големо нещо ) Май трябваше по малко да и сипвам, докато рабера коя е нейната нафта. Скоро ще вляза за диагностика и се надявам там да разберем какво и е.

Коментар

Оф... Казваш на хората, че те боли корем и се чудиш дали е стомах, апендицит или си бременна?
                            Никой не мое ти каже без дофтор, някой ти беше дал адреси на читави сервизи, харесай си един и те ще ти обяснят какво става.

ПП Аз съм така от 9 години, щом нещо не ми хареса на майстор /но не на "майстор"/, той си знае работата, аз си плащам и така.

ППП Успех с майсторите.
                            Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

+1 за нафтата от "Лукойл"

Само да добавя, че мойто танк стигна и подържа до 165-170км/ч(18-20л/100км), но с добавка в горивото.И му бе за пръв и последен път, пушак имаше, но в нормите(никакви димни завеси и така нататък).

ПП Тези машини не са създадени да се юркат по пътищата, силата и грацията им идва извън пътя.
                              <Land Rover Discovery 300 tdi> <Bearmach/Pro Comp 2"> <Extreme Evolution 32">http://arhangel.run-bg.com/bg/index.pl

Коментар

Колеги, днес ходих до сервиза на Бош при Технотест. Приемчика ме погледна жално веднага, след като му казах за каква кола става дума и ми се извини, но те не можели да направят диагностика на този двигател. Така, че няма смисъл да ходите в този сервиз с Land Rover !!! След това отидох в Бош на Околомръсното и там ме взеха. След прегледа, който нямам представа в какво се състои, защото не те пускат вътре, ми казаха: имаш само една изгоряла свещ, но тя не ти трябва, защото е само за при минусови температури и малко се е попрецакала ГНП, но пак не е фатално. Можеш да си я караш така, само дето малко повече ще пуши. Ако искаш може да ти направим ремонт на помпата, който не е нищо сложно, сменят се едни неща вътре и струва само 500+ лв. и си като нов . Та така, след посещение на сервизи . Утре може би, ще отида на специалист по турбо-та, който е известен, че ги разбира и ако той не открие нищо лошо, ми остава само да си гледам кефа . Е, остава само да оправя задния люк да не тече, да се вдигат и свалят задните стъкла, да се отварят задните врати с дистанционното, а не на ръка, да............. и т.н. все познати болежки на всеки от Вас.
                                Между другото едно момче от сервиза се качи да я покара и каза, че си върви нормално и турбото и включва. Но не бих се отказал от едно сравнение с някое подобно Discovery за да се успокоя най-накрая . Ако на някой колега му се занимава с такива като мен и има свободно време може да се срещнем в удобно време и място и да направя сравнение.

П.П. Това ли е сервиза Супер Дизел на околомръсното или има и друг, до който не стигнах?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X