Здравейте колеги! След първоначалното доставяне на удоволствие от карането на новата ми машинка дойде време и да и обърна внимание
. Смених един ремък, защото виеше и гарнитура на капака на клапаните, че течеше масло от там и мотора заспа. Това, което ми прави впечатление е, че ако подавам газ постепенно няма видими проблеми, но ако по-рязко и продължително натисна педала
, над 1800-2000об./мин. отзад излиза чисто черен пушек така, че колите зад мен изостават и палят фарове, че не виждат нищо в тази тъмница
. От темите тук, които прочетох, разбрах, че белия и сивия пушек-лошо, черен-нормално. Ама въпросът ми е колко нормално е да излизат отзад яки облаци чернилка. Виждал съм как пуши дизел, ама то това мойто не го бях
. Като вървене не мога да преценя как върви колата, защото нямам база за сравнение, леката ми кола е 193к.с. и сравнението е безсмислено
, но тук четох постове, че след поправка на двигатели, колегите имат чувството, че могат да изправят джипката на задни гуми, което при мен е ужасно далеч от действителността
. Иначе с нея вдигнах 110км./ч.
макар и доста бавно, но ги докара до толкова, въпреки рошавите гуми, с които не е много приятно това. Къде в София мога да отида на добра диагностика на двигателя за да се отърва евентуално от страховете си или да се почне една......
?

Коментар