Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Готови китове за Дифендър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Готови китове за Дифендър

Съмнявам се да пасват, поне тези, които аз съм заглеждал са бая по-различни от на диското, но може би бъркам, щото съм 100% сигурен как изглежда мост на 110ка, но сега се замислих и може да е различен от на 90-ка. Ако имаш снимка на мост от 90-ка... Принципно преден и заден мост на диско изглеждат много подобно, а при дифендъра, задният е различен, с капак и разни други дяволии. Може би ще пасне като захват, но ако и при теб е такъв, сигурно ще има причина да не е като на диско...

Коментар

Какви дяволии си видял?
      "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Гледал е дълга база. Мостовете с 90 са еднакви
        И аз монтиран същото окачване на 90 само че бяхме поръчали и щангите. Бях притеснен че ще вози твърдо, ама е огъм. Стои като тухла.
        Не мога да кача снимки от сума ти време и никой не взима мерки.
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
          Гледал е дълга база. Мостовете с 90 са еднакви
          И аз монтиран същото окачване на 90 само че бяхме поръчали и щангите. Бях притеснен че ще вози твърдо, ама е огъм. Стои като тухла.
          Не мога да кача снимки от сума ти време и никой не взима мерки.
          За снимките виж отгоре над това дето пишеш има едно кламерче - натискай него, после избор на файл (избираш го от твоя комп), после "изпращане" и накрая в горния край на поп-ъп прозореца (този дето изскача, като натиснеш кламера) има "затваряне на прозореца".
          Значи на въпроса - захващането на моста е еднакво? Проблем със спирачноте маркучета ще възникне ли или си пасват директно?
          "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Трябва утре да клекна под моя и ще ти кажа. Че сега мъ мързи.

Коментар

Пак не става
              Е това ми пуска всеки път.

Your submission could not be processed because a security token was missing.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.

Коментар

Имаш вероятно накаква много стръвна антивирусна защита или някакъв проблем от нет-а, ако си на кабел.
                Хей, супер-спецовете по компютри!!! - помогнете!!!
                Тарга, натисни туй синьото и пиши на администратовите - те също може да знаят и да ти отговорят.

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
                  Имаш вероятно накаква много стръвна антивирусна защита или някакъв проблем от нет-а, ако си на кабел.
                  Хей, супер-спецовете по компютри!!! - помогнете!!!
                  Тарга, натисни туй синьото и пиши на администратовите - те също може да знаят и да ти отговорят.
                  Писах на Шефа, ама си мисля, че е крайно време да прочета залепената тема на Цвети.

Коментар

Re: До: Готови китове за Дифендър

Hey zdravej, nie se namirame vyv Momin sbor i se zanimavame s 4x4 i po- specialno s Land rover. V momenta stroim rabotilnica za da mojem da se zanimavame po-seriozno s tuning i remonti. Mnogo 6te ni e priatno da se sre6tnem, sigurni sme 4e mojem da pomognem sys mnogo syveti otnosno 4asti i karane, kakto i da otgovorim na vsi4kite ti vyprosi. Izviniavam se za kirilicata. Telefona na prevoda4kata: 0888236249 - Poly
                    Pozdravi,
                    Kris & Nik
                    Здравейте,ние се намираме във Момин сбор и се занимаваме с 4х4 и по-специално с LAND ROVER.В момента строим работилница за да можем да се занимаваме по-специално с туниг и ремонти.
                    много ще ни е приятно да се срещенем,сигурни сме,че можем да помогнем с много съвети относно части и каране,както и да отговорим на всичките ти въпроси.
                    Извинявам се за кирилицата.
                    Телефона на преводачката ..... Поли
                    Поздрави,
                    Крис и Ник.
                    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 16-04-09, 20:01.
                    Уайлдроувърс 4х4 ЕООД /Wildrovers 4X4 Ltd
                    Авточасти за вашия Land Rover/Quality parts and offroad experience for your Land Rover
                    +359 884 906 944 Ростислав / Rostislav

Коментар

До: Re: До: Готови китове за Дифендър

Първоначално публикуван от wildrovers Преглед на мнение
                      Здравейте,ние се намираме във Момин сбор и се занимаваме с 4х4 и по-специално с LAND ROVER.В момента строим работилница за да можем да се занимаваме по-специално с туниг и ремонти.
                      много ще ни е приятно да се срещенем,сигурни сме,че можем да помогнем с много съвети относно части и каране,както и да отговорим на всичките ти въпроси.
                      Извинявам се за кирилицата.
                      Телефона на преводачката ..... Поли
                      Поздрави,
                      Крис и Ник.

Мога да кажа от мой опит за Крис и Ник ,че са много точни и коректни хора!Преди Баха Саксония ми доставиха за 2 дни уникални тампони за мотор от Англия!
                      И разбират ровърите.
                      Аз лично сега мисля да направя един Класик за разходки с тяхна помощ(части).
                      Пожелавам им успех в работата им в България!
                      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Дочух за вас от тук - от там. И аз ще се радвам да се запознаем. Ще дойда да ви потърся на Момин Сбор. Така или иначе ще ми трябват още доста части.
                        Да ви се намира случайно под ръка предно стъкло, че днес не можах да затворя предния капак (след ремонта на майсторите) и строших стъклото. Е, поогънах малко предния капак и капаците на жалузите. Май е по-добре да се кара с резервна гума върху предния капак.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X