Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Готови китове за Дифендър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Готови китове за Дифендър

Колеги поръчах следното: http://www.lrseries.com/shop/product...=da4286&page=1
    и ме интересува някой ползва ли е и каква му е разликата спрямо това: http://www.lrseries.com/shop/product...=da4286&page=1
    Поне разчитам, че разликата в цената би трябало да е малко по-добри амортисьори?
    "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

До: Готови китове за Дифендър

Тия Супер газ са със стандартна дължина и са маслени въпреки името.
    За другите на знам
    Защо на видиш в Падок - по-евтини и по-добри комбинации на амове и пружини.В смисъл про комп са си газови поне.
    M.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Chico Преглед на мнение
      Тия Супер газ са със стандартна дължина и са маслени въпреки името.
      За другите на знам
      Защо на видиш в Падок - по-евтини и по-добри комбинации на амове и пружини.В смисъл про комп са си газови поне.
      Ти от про комп-а доволен ли си? Имат ли по-голям ход от стандартни армстронг? И има ли разлика в стабилността на автомобила след лифта?
      "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Ами за парите които струва по-добро няма според мен.
        Колкото до стабилността - мисля че няма разлика даже може би е по-добра.Все пак са газови.Много е важно какъвто и лифт да слагаш,при монтажа на задните амове,отдолу има чашка за тампона.Много е важно да я отрежеш за да не се чупят амовете.Не всички мостове я имат.По добър лифт е да не взимаш жълти пружини (малко са твърдички) а сини Bearmach. Не че и жълтите не стават.
        Колкото до хода - стандартните и армстронга(който пак е стандартен,просто друг производител), са 8.6" ход.Про компа е 9 и нещо по скоро 10"
        M.P.

Коментар

Колега виж и тези http://www.mailorder4x4.com/acatalog..._Packages.html
          _[img]http://htftp.domainbg.com/zzlatev/LR_enthusiast_resize.jpg[/img]_
          Disco 200 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от clumber Преглед на мнение
            А точно, търсете Bearmach.

Коментар

Мда, този сайт не съм го разглеждал основно и явно ще наваксам прпуска, защото намерих доста интересни неща. А за окачването - посоченото вече съм го поръчал и ще го пробвам, а за следващото...

Коментар

Сега пак го разгледах подробно и видях, че предлагат от сините пружини на Bearmach, от които съм много доволен и ви ги препоръчвам. Остава само някой да тества този магазин, за колко време и какви пари ще пристигнат в БГ.

Коментар

Значи, аз пазарувах веднъж, но с доставка в GB. Сега вече поръчката ми е към България и струва 26.99 паунда на пакет. Тъй, като съм поръчал доста неща пакетите при мен ще бъдат 2 броя и обещават, че от 4 до 6 работни дни ще пристигнат. Английската пратка беше добре опакована.
                  Ще ви информирам за развитието.
                  П.С. Поръчката е към фирма и не ми начисляват VAT.

Коментар

За магазина от първият пост ли става въпрос или за mailorder4x4?

Коментар

От първия пост.

Коментар

Наскоро поръчах пружини и амове от mailorder4*4 ,пратката пристигна на10 ден опакована в два кашона отвън покрити с много дебел полейтилен,за пътя платих 50 паунда ,хората изглеждат сериозни...лично аз съм доволен
                        Disco 200 TDI

Коментар

За два кашона цената на транспорта е добра. Кажи кой точно кит си купил и дай, ако обичаш отзиви от употребата му.

Коментар

Поръчах +2инча heavy duty ,возията се промени корено,досадното люлеене го няма,но същевременно вози не твърдо ,а стабилно някак мазно,визоално не се вдигна много но на седалката се усеща.За сега няма никакъв проблем
                            Disco 200 TDI

Коментар

Така... монтажът е готов. Не мога да кажа дали се вдигнал особено над мостовете, но качването отново стана леко затруднено, както когато беше с 32-ките. Сега е с 33-ки. По-важното е, че ги върти доста добре. Естествено причината за това не е лифта, а подмяната на двигателя с 200 tdi и "оправянето" на главата, както и значително увеличения кулър, както и определено доброто представяне на бавната стандартна раздатка на чисто дизеловия дифендър куплирана с кутия LT77 и горепосочените гумета 33". Поздравления за майстора - Андрейката (познавате го от състезанията). Малко бавничко, но определено добре свършена работа. Смяната на двигателя принципно не се оказа просто замяна, а куп задачи за решаване и оптимизиране. Стана 6!
                              Естествено има още доста работа по подготовката на машината, но... всичко с времето си. Интересното е, че се оказа, че веждите на Дифедъра, които уж са предвидени да поемат спокойно 33-ки опират в гумите (при леко кълчене) с изнесените джанти и вероятно ще се наложи да се подменят с тунингови.
                              Засега толкова, ако някой може да помогне с отговор на въпроса дали 1:1 пасват задните мостове на Диско1 преди фейслифта и Ланд Ровър 90 ще бъда много благодарен.
                              Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X