Обява

Свий
Няма добавени обяви.

RR P38A 2.5 DT Малко помощ за трудно палене, въздушното окачване и тракане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: RR P38A 2.5 DT Малко помощ за трудно палене, въздушното окачване и тракане

Абе на италиянски е нищо не разбирам от тоя език,може ли да се смени езика с англйиски примерно и евентуално после ще имали последствия някакви.

Коментар

До колкото знам, тук на колеги от форума, при смяната на езика от италиански на английски се започва с едни проблеми....., но нека все пак препатилите да пишат.
      При тези коли километрите се записват на 3-ри места, така че както ти е казал emollient, ако ти изписва грешка значи е пипан.
      Последно редактирано от valdivladi; 05-02-09, 10:43.
      "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнение
        До колкото знам, тук на колеги от форума, при смяната на езика от италиански на английски се започва с едни проблеми....., но нека все пак препатилите да пишат.
        При тези коли километрите се записват на 3-ри места, така че както ти е казал emollient, ако ти изписва грешка значи е пипан.
        Ако се направи както трябва не би следвало от смяната на езика да има проблем. За целта препоръчвам на колегата да говори с mumbler. Ето снимка на екрана на Rovacom Lite за настройките на BECM (не е ограденото в червено, а LANGUAGE ):

Коментар

nikidd нещо невиждам снимката да не си я забравил .Сега отивам до МПф да видя какво ще кажат хората.Послеще пиша.

Коментар

Снимката е прикачена, но все пак ето линк към нея: http://picasaweb.google.com/lh/photo...t=embedwebsite

Имай предвид, че Дарукар и Мото Пфое използват Тестбуук (доколкото знам), където тези настройки са обединени в едно и се избират като опция "Market" (пазар). Т.е. избирайки пазар нямаш възможност да променяш отделните опции, те се задават автоматично.
            За разлика от това в Rovacom Lite можеш да контролираш поотделно опциите.

Поздрави

Коментар

Пълен УЖАС тука никои не разбира от такива автомобили каде ли не ходих всеки дига рамене и се чуди сички викат "Абе по-добре си беги у София там най-добре ще ти кажат".Та каде е най-добре да ида в София кажете плсссс. Да я погледнат добри майстори.

Коментар

Аз лично предпочитам Дару кар.. но всичко е относително..
                [COLOR=#01b4f8][B][URL="http://forum-lines.ru/"][IMG]http://forum-lines.ru/rez/ab42532.gif[/IMG][/URL]
                [/B][/COLOR][IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/picture.php?albumid=469&pictureid=6937[/IMG][COLOR=#01b4f8][B][FONT=Tahoma][COLOR=Navy]
                Land Rover Range Rover 2.5 TDS - 95'[/COLOR][/FONT]
                [/B][/COLOR]

Коментар

Колеги,на дисплея на таблото излезе едно съобщение KOFANO MOTORE някои има ли на идея какво е това нещо по мотора е ама какво е?И може ли да карам така.

Коментар

Първоначално публикуван от Penzata Преглед на мнение
                    Колеги,на дисплея на таблото излезе едно съобщение KOFANO MOTORE някои има ли на идея какво е това нещо по мотора е ама какво е?И може ли да карам така.
                    С уговорката, че не знам италиански мисля, че означава отворен преден капак. Провети дали е затворен и от двете страни и следва да изчезне , или погледни заключалките, в тях има вграден датчик за отворен капак. Предполагам, че ако има проблем с някой от двата датчика можеш да го провериш като им извадиш кабелите.

Иди да ти сменят езика някъде, че така ако на път ти изскочи някое съобщение има да се чудиш за какво иде реч.
                    Последно редактирано от nikidd; 10-02-09, 09:15.

Коментар

Някой с италиански трябва да каже.Ако не можеш да запалиш,евентуално алармата блокира мотора.
                      ПС.Да Никид май е прав.Датчиците на капака са отпред и са склионни към прашасване и дори да изглежда добре затворен капака се нуждае от едно допълнително натискане.на мен ми се е случвало.
                      В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Първоначално публикуван от Penzata Преглед на мнение
                        Казва ти че е отворен предния капак.

Коментар

Благодаря на всички.Сега ще ида да си зема италиански речник да си имам за вбъдеще. Шегичка, трябва да ида да си смена езика ама това ще е в София тука няма кои.Лек и успешен ден на всички.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X