Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Счупено предно стъкло на Land Rover Discovery 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: КАКВО Е НА ГЛАВА ПИСАНО НА КАМИК НЕ ОДИ

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
    Ау, бях забравил да кажа за огледалата. Когато гадният клон си свърши работата от засада се наложи да върна /срам не срам/ десетина метра назад. Тунела от снегодърветошипкосливотрънки беше толкова тесен, че огледалата ми взеха да се огъват неестествено назад. Да се отворят врати за да слезем беше абсолУтно невъзможно. Точно в този момент бях сам в Диското и да видите само каква картинка бях като се прехвърлях от пилотската на навигаторската седалка да освобождавам горките огледала от пипалата на хищните растения. Ръцете ми бяха издрани като след борба с разгонена дива котка. Но всичко свърши добре, засега да ме извинят от Падок, но няма да поръчвам огледала.
    Джекове, лифтове - глупости, бензинопил трябва

Коментар

А има ли шанс застраховката да ти покрие щетата?
      [SIZE=4][COLOR=black][SIGPIC][/SIGPIC]БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от Captain Jack Sparrow Преглед на мнение
        А има ли шанс застраховката да ти покрие щетата?
        Има някакъв, но със сигурност ще разбера в късния следобяд.
        Тази земя, по която тъпча сега,
        тази земя, която пролетен вятър пробужда,
        тази земя – не е моя земя,
        тази земя, простете, е чужда.

Коментар

А ето как изглеждаше днес Скитника със вече сменена дограма.
          Прикачени файлове

Коментар

Градски, некаде по Паничище ли си се разкарвал ? Като гледам снимките...
            Има ли много снег ?
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от bochopz
              честита нова дограма

следаштия път като ти се изпречи некои хищен клон го отрежи доло ниско 20см.над корена и веднага пиши за местонахождението му, да можем да доидем да го арестуваме и да го тикнем зад стъклото в камината

нека гори в ада хишника му тои ще посяга на джипка а?...
              Да довърша сагата с дограмата. Като се разрових по телефоните, почти никъде нямаше в наличност челен жам за Диското. Навсякъде "след 5 дена", "вдругиден" и т.н. Цените бяха между 150 и 500 лева, но наличност йок. Единствено кобрите имаха турски джам по техните думи на цена 110 лева. Турски - турски няма да си говоря с него я. 24 часа след повикването долетяха от София в Дупница и за 20 минути го монтираха.Струваше ми 165 лева /дограма, доставка до в къщи и монтаж/ плюс шише вино в знак на добра воля. Те даже се сетиха, че за трети път ми сменяват джам за последните 8 месеца. Е тва е. Новият ми имидж го видяхте на снимките.

Коментар

Аз съм чувал за протичащи предни съткла при 30отди, през уплатненията отстрани, та оглеждай се и кажи ако нещо. Моето предно е с люспа и голяма "звездичка" от камъче, та бих го сменил и аз. Цената звучи супер, остава да кажеш че и качеството е добре. Триплекс ли е? И като цяло как ти се струва спрямо оригиналното?

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                  Аз съм чувал за протичащи предни съткла при 30отди, през уплатненията отстрани, та оглеждай се и кажи ако нещо. Моето предно е с люспа и голяма "звездичка" от камъче, та бих го сменил и аз. Цената звучи супер, остава да кажеш че и качеството е добре. Триплекс ли е? И като цяло как ти се струва спрямо оригиналното?
                  Оригиналното ми стъкло беше пукнато от момиче, както се казва.Така преди 3 години си дошла от мама италяна.Миналия август трябваше да ходя на преглед, пък и ме дразнеше та го смених. Същите юнаци от Кобра ми го смениха в къщи тогава /август 2008/ за 130 лева. Пак беше турски но малко по-различен. От тогава до сега грам не беше протекло или люспа от камък и т.н. Единствената кофти случка е описана в пост 1 на тая тема. Доволен съм, защото виждате в какво състояние удържа да не падне докато се прибера по яко кофти пътища в планината, а пък и след това 3 дни си го карах така из града. Така че според мен за тези пари берекет версин ! След смяната веднага на автомивка и не протече. В кобра ми казаха, че ако отидеш при тях ще струва 110 лева без ДДС плюс 10 лева смяна. Направи си сам сметката.

Коментар

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
                    Оригиналното ми стъкло беше пукнато от момиче, както се казва.Така преди 3 години си дошла от мама италяна.Миналия август трябваше да ходя на преглед, пък и ме дразнеше та го смених. Същите юнаци от Кобра ми го смениха в къщи тогава /август 2008/ за 130 лева. Пак беше турски но малко по-различен. От тогава до сега грам не беше протекло или люспа от камък и т.н. Единствената кофти случка е описана в пост 1 на тая тема. Доволен съм, защото виждате в какво състояние удържа да не падне докато се прибера по яко кофти пътища в планината, а пък и след това 3 дни си го карах така из града. Така че според мен за тези пари берекет версин ! След смяната веднага на автомивка и не протече. В кобра ми казаха, че ако отидеш при тях ще струва 110 лева без ДДС плюс 10 лева смяна. Направи си сам сметката.

Супер, благодаря много, аз се бях наплашил от цените здраво...

Коментар

Извинявайте за спама, ама само да попитам - това турското стъкло има ли черната лента отдолу, че не мога да видя добре на снимките? Че при последната ми смяна на предно стъкло на Диското ми взеха 260 лв за стъклото и казаха, че е оригинално, защото турските нямали черната лента отдолу? Между впрочем моето течеше отгоре и намазаха между уплътнението и купето с черен силикон и сега е здраво, като яйце!
                      "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
                        Извинявайте за спама, ама само да попитам - това турското стъкло има ли черната лента отдолу, че не мога да видя добре на снимките? Че при последната ми смяна на предно стъкло на Диското ми взеха 260 лв за стъклото и казаха, че е оригинално, защото турските нямали черната лента отдолу? Между впрочем моето течеше отгоре и намазаха между уплътнението и купето с черен силикон и сега е здраво, като яйце!
                        Това което ми сложиха август 2008 и ми казаха че е турско имаше черна лента и струваше около 100 лева не помня точно. Сегашното няма черна лента и струваше 110 без ДДс и ми казаха пак че е турско. Не тече и съм доволен и от него и от предишното.

Коментар

Ако тези снимки могат да ти помогнат...... Основната разлика в предишното и новото стъкла са ъглите в основата на стъклото. На старото имаше черен кант /лента/ с някакъв Ер на завоите, а новото не е така.
                          Прикачени файлове

Коментар

До: КАКВО Е НА ГЛАВА ПИСАНО НА КАМИК НЕ ОДИ(Счупено предно стъкло на Диско1)

Благодаря! Значи има си все пак черна лента отдолу. Това, че няма отстрани и радиуси на долните ъгли е бял кахър! Омал съм бол пари - дал съм. За следващата смяна (аз сменям май всяко лято) ще знам.
                            "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

И аз смених преди 2 седмици преден прозорец, но сега се кефя на чистия мироглед, преди това имаше хиляди дребни точици, които много ме дразнеха, сега все едно нямам джам , такаче всяко зло за добро !

Коментар

да не отварям нова тема за ванти, въпроса ми е, тъй като нямам pullbar мога ли да закача вантите отстрани в горния край на калника, като този на снимката, как мислите дали ще го обърне?
                                Прикачени файлове
                                Discovery I, 300 TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X