Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Различни гуми ЛР Дискавъри

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Различни гуми ЛР Дискавъри

Първоначално публикуван от apavlov Преглед на мнение
    Много са малки. Стандартно са 205x85x16, като може да сложиш 235х70х16. От тук нататък колкото повече, толкова повече.
    Благодаря ,добре че не ги взех!!

Коментар

По книжка е 205/80/16 и 235/70/16

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
        По книжка е 205/80/16 и 235/70/16
        НЕ знам ,но на тия пиши 205 R 70!!!??????? А са със страхотен граифер!и за малко пари ми ги дават!

Коментар

"Ооо, мисля, че тоя блокаж прехвърля 100% на колелото, което има сцепление, при това шумно и с удар! Трябва да си още по-внимателен. "

Внимателен- ДА - така пише и в инструкциите, особено на хлъзгав път при завиване.
          Този блокаж постоянно зацепва 100 % и двете полуоски, но при завой автоматично деблокира едната полуоска. Не се чувства никакъв шум или удар - понякога съм чувал леко кликване, но нищо особено. Карам така от миналата пролет.
          Land Rover Discovery 1-300tdi

Коментар

Първоначално публикуван от beljata Преглед на мнение
            НЕ знам ,но на тия пиши 205 R 70!!!??????? А са със страхотен граифер!и за малко пари ми ги дават!
            Ще ти гори повече /повече обороти на колелата и двигателя от точка А до точка Б/ и всъщност накрая като теглиш чертата може и да са се вързали по-скъпо. Наистина, че ще се износят малко по-бързо и всъщност загубата на гориво ще е за малко по-малко време, но според мен не си струва. Изчакай мнение и на колеги, които имат практически наблюдения.
            А и ще ти е 2 см. по-нисък, което не е особено приятно за дифовете.
            Последно редактирано от velio; 27-01-09, 15:59.

Коментар

Аз бях много доволен от 225/75/16, това 205/70 ми се струва малко, както на ширина, така и на височина.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                Аз бях много доволен от 225/75/16, това 205/70 ми се струва малко, както на ширина, така и на височина.
                На ширина си е без грешка, но са възнисички, както казваше баба ми.
                Тази земя, по която тъпча сега,
                тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                тази земя – не е моя земя,
                тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
                  На ширина си е без грешка, но са възнисички, както казваше баба ми.
                  Забравям ги тия гуми!Ще търся други!

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
                    Ще ти гори повече /повече обороти на колелата и двигателя от точка А до точка Б/ и всъщност накрая като теглиш чертата може и да са се вързали по-скъпо. Наистина, че ще се износят малко по-бързо и всъщност загубата на гориво ще е за малко по-малко време, но според мен не си струва. Изчакай мнение и на колеги, които имат практически наблюдения.
                    А и ще ти е 2 см. по-нисък, което не е особено приятно за дифовете.
                    Аз мисля че ще е по-икономичен с тези гуми тъй като усилието на двигателя ще е по-малко,по-големи гуми по-висок разход.Но това определено не е размера.Аз карам с 235/70/16
                    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от стокси Преглед на мнение
                      Аз мисля че ще е по-икономичен с тези гуми тъй като усилието на двигателя ще е по-малко,по-големи гуми по-висок разход.Но това определено не е размера.Аз карам с 235/70/16
                      Във момента и аз съм със същият размер 235/70/16 но са доста изтрити! Паднели малко сняг и ще съм една огромна шиенва!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X