До: Не иска да загрява????
ridik: предполагам антифирз има , а след като сменя термостата , обезвъздуши ли го ?
При мен след като взех джипа разбрах че му липсва термостата , купих си ,сложих го и обезвъздуших , 300тди имаше няколко пластмасови тапи във високите точки на охладителната система. / за 200тди не знам /
Сега при мен е както при колегите , 15тина мин каране и стопля .
Поздрави,
					ridik: предполагам антифирз има , а след като сменя термостата , обезвъздуши ли го ?
При мен след като взех джипа разбрах че му липсва термостата , купих си ,сложих го и обезвъздуших , 300тди имаше няколко пластмасови тапи във високите точки на охладителната система. / за 200тди не знам /
Сега при мен е както при колегите , 15тина мин каране и стопля .
Поздрави,

.
.

по-внимателно търсене и намиране на друг нов термостат не пропускащ и с малко по-дебело уплътнение.
 по-внимателно търсене и намиране на друг нов термостат не пропускащ и с малко по-дебело уплътнение. ....мисля че 1-2 или всички подобни проверки чакат и вашите коли за да си решите проблемите идните няколко години
 ....мисля че 1-2 или всички подобни проверки чакат и вашите коли за да си решите проблемите идните няколко години 

за да мислим
 за да мислим ....
....

Коментар