До: Range Rover - въпрос за покупка
И на мен ми се струва безмислено да превръщаш хубав и доста луксозен джип в "баничарка",а и ако го кара който го хване не е невъзможно да стигнете до варианта "с не толкова малки суми но редовно".
Поздрови.
И на мен ми се струва безмислено да превръщаш хубав и доста луксозен джип в "баничарка",а и ако го кара който го хване не е невъзможно да стигнете до варианта "с не толкова малки суми но редовно".
Поздрови.
).И един от баналните въпроси,кое по добрия вариянт Автомат или Ръчна за извън пътя и като надежност и здравина.Друго да питам,каде може да се и как по скоро може да се разбере коя година е(освен през задължителното минаване през спец. сервиз)знам че по новите са с две гърнета от зад,примерно по джанти можели защото има едни с 3 спици които по ми приличат на РР от тези първа серия.И като напишат на такъв 98-99 малко са ми съмнителни.
,ще съм ви много благодарен ако ми помогнете с каквото можете знам че от форума "Братчеда" има подобен и -те са много по-малко от +те в неговите постове,ама и няма и как да е с подобен автомобил.
Дано не съм написал поредната тема за в коша,като 1-ва та ми тема в този форум,ама и така да е модераторите могат да я махнат,ако не е за тук.
Мерси и на другите за полезното инфо,ако някой има да допълни нещо ще съм много доволен,макар че и това е доста.

Коментар