Първоначално публикуван от Yaro

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Land Rover Camel Trophy Spec в София

Свий

X
- 

Първоначално публикуван от Kaishinда това ме интересуваше, а за кеф ли ги е докарал до този вид и състояние или..Така за закупени - тук са монтирани допълнително само окачване TJM, гуми Interco TrXus, и лебедка MileMarker (мисля) на едната.Първоначално публикуван от Асен ВасилевА в България ли са правени да изглеждат така, или така са закупени (боята, лепенките, багажника, фаровете и т.н.)?

Сиреч, нещо не те разбрах?Първоначално публикуван от davc"Не са били компютри, а компоти и не са за износ в Япония, а върноти от Албания"... Пак нямям толкова акъл, това е народно творчествоПървоначално публикуван от YaroДа допълня жокера на Венци Не са едно към едно със съзтезателните екземпляри от емисиите Camel Trophy, но са изключително близки като спецификация. Не са едно към едно със съзтезателните екземпляри от емисиите Camel Trophy, но са изключително близки като спецификация.  
 Коментар
- 

ВИНАГИ, като чуя Land Rover и се сещам единствено за това:Първоначално публикуван от Kaishin...като чуя ЛР се сещам за този модел този цвят и с тоя багажник    

Малка грешка, Ленд Ровър стартират през 1981г. година с Range Rover Classic. А и не забравяй, че тогава е нямало "Land Rover Defender". "Дифендъра" тогава се е казвал просто "Land Rover 110" и излиза на пазара в края на 1982г. (съответно LR 90, по-късно като излиза и късата база).Първоначално публикуван от davcТази асоциация и аз я правя, въпреки че Кемъл трофи е започнато с Дифендър...

И според мен това (на Turbozmej) са Camel Trophy Replica, а не оригинал. Познава се по някой основни неща. Тук е правено само окачване, нищо по визията на колите.Първоначално публикуван от go go goколите са си обикновени дискавърита, направени да приличат на коли от известното състезание. доколкото знам така са купени от германия и тук са направени още някои работи.

Първата емисия е през 1980г., не са три марки Насов, а са три екипа (Германци) и джиповете са Jeep CJ6.Първоначално публикуван от Насовама 1-вото трофи камилско е с участието на 3 различни марки...

Бях писал един кратък материал преди време : 
 CAMEL TROPHY
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар