Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Rover Camel Trophy Spec в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Yaro
    Да допълня жокера на Венци

Не са едно към едно със съзтезателните екземпляри от емисиите Camel Trophy, но са изключително близки като спецификация.
    "Не са били компютри, а компоти и не са за износ в Япония, а върноти от Албания"... Пак нямям толкова акъл, това е народно творчество
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от Kaishin
      да това ме интересуваше, а за кеф ли ги е докарал до този вид и състояние или..
      Първоначално публикуван от Асен Василев
      А в България ли са правени да изглеждат така, или така са закупени (боята, лепенките, багажника, фаровете и т.н.)?
      Така за закупени - тук са монтирани допълнително само окачване TJM, гуми Interco TrXus, и лебедка MileMarker (мисля) на едната.

Първоначално публикуван от davc
      Първоначално публикуван от Yaro
      Да допълня жокера на Венци Не са едно към едно със съзтезателните екземпляри от емисиите Camel Trophy, но са изключително близки като спецификация.
      "Не са били компютри, а компоти и не са за износ в Япония, а върноти от Албания"... Пак нямям толкова акъл, това е народно творчество
      Сиреч, нещо не те разбрах?

Коментар

Яро, цитирам теб, а отговарям на Каишин, на поста му от 11,29pm

Коментар

фене не ти се разбират постовете кажи кво имаш пред вид

Коментар

Как да ти кажа? Например, аз ако си купя "пустинни камуфлажи" от сергията на Женския пазар и си ги облеча, дали ще стана "рейнджър"

Коментар

я погледни снимката горе като гледаш багажника и другите екстри приличат ли ти на правени от фирма манго, като чуя ЛР се сещам за този модел този цвят и с тоя багажник

Коментар

Тази асоциация и аз я правя, въпреки че Кемъл трофи е започнато с Дифендър. А и камуфлажите на "Кирков" не са от фирма "манго", просто "рейнджърите" дозаработват

Коментар

колите са си обикновени дискавърита, направени да приличат на коли от известното състезание. доколкото знам така са купени от германия и тук са направени още някои работи.
                  drive alive

Коментар

ама 1-вото трофи камилско е с участието на 3 различни марки...

Коментар

Първоначално публикуван от Kaishin
                      ...като чуя ЛР се сещам за този модел този цвят и с тоя багажник
                      ВИНАГИ, като чуя Land Rover и се сещам единствено за това:

Първоначално публикуван от davc
                      Тази асоциация и аз я правя, въпреки че Кемъл трофи е започнато с Дифендър...
                      Малка грешка, Ленд Ровър стартират през 1981г. година с Range Rover Classic. А и не забравяй, че тогава е нямало "Land Rover Defender". "Дифендъра" тогава се е казвал просто "Land Rover 110" и излиза на пазара в края на 1982г. (съответно LR 90, по-късно като излиза и късата база).

Първоначално публикуван от go go go
                      колите са си обикновени дискавърита, направени да приличат на коли от известното състезание. доколкото знам така са купени от германия и тук са направени още някои работи.
                      И според мен това (на Turbozmej) са Camel Trophy Replica, а не оригинал. Познава се по някой основни неща. Тук е правено само окачване, нищо по визията на колите.

Първоначално публикуван от Насов
                      ама 1-вото трофи камилско е с участието на 3 различни марки...
                      Първата емисия е през 1980г., не са три марки Насов, а са три екипа (Германци) и джиповете са Jeep CJ6.

Бях писал един кратък материал преди време :
                      CAMEL TROPHY

Коментар

Яро, прав си, вярно Дифендър като "заглавие" се появява по-късно, грешката ми е механична, все пак обозначава същия автомобил

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X