днес бях в София малко по надолу от орлов мост имаше спряни 2 ровъра кемъл трофи си пишеше за какво става дума?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Land Rover Camel Trophy Spec в София
Свий
X
-
Re: camel trophy
Първоначално публикуван от Kaishinднес бях в София малко по надолу от орлов мост имаше спряни 2 ровъра кемъл трофи си пишеше за какво става дума?
Който ги кара обаче, може да даде повече инфо.B+
Коментар
-
Първоначално публикуван от Kaishinднес бях в София малко по надолу от орлов мост имаше спряни 2 ровъра кемъл трофи си пишеше за какво става дума?
Нямам толкова акъл- това е от Шкумбата
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Да допълня жокера на Венци
Двете LR Discovery са на колега и приятел от форума - Turbozmej. Колите са 98г., с 2.5 300tdi двигатели, съответно с 3 и 5 врати. Тук бих искал завинаги да коригирам и една дразнеща (за мен) заблуда от обявите за продажба на Дискавъри - джипа няма къса и дълга база, а е едно междуосие, просто с 3 и 5 врати.
Не са едно към едно със съзтезателните екземпляри от емисиите Camel Trophy, но са изключително близки като спецификация.
Коментар
-
То и аз понеже съм негражданче... ама веднъж отивам в града и на едно място гледам - пише "жени" - влизам - то ке_еф, оттогава на надписи не вярвам!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Kaishin
То и аз понеже съм негражданче... ама веднъж отивам в града и на едно място гледам - пише "жени" - влизам - то ке_еф, оттогава на надписи не вярвам!!!
"Не се притеснявай от произхода си"Защото това Е!!! твоята същност
А същността на казаното излезе вярна, не мислиш лиПрави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар