Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спирачна помпа,Серво на Диско-1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спирачна помпа,Серво на Диско-1

И така става въпрос за спирачна уредба на Диско-1. След ремонт на преден десен спирачен апарат / смяна на 4-те цилиндърчета и уплътнения/ педалът на спирачката не се втвърдява. В системата няма въздух, но при запален мотор и напмпване педалът бавно пропада. Диагнозата-спирачна помпа, която до вчера работеше безгрижно. Помпата в Мото-Пфое е 700 лв, а ремонтния к-т е 270. Цените - МНОГО ЯКИ. Има ли специфика спирачното масло? Какви параметри трябва да има? Може ли да е само от сп. течност? Помогите!!
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 25-11-09, 13:18.
    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Спирачната помна, или имаш предвид вакум помпата?
    на мене ми стана същото не ми държи вакум помпата и тя е пак същите цени ама няма ремонтен кит,
    с един приятел заглобихме две и направихме една но буталото което отива към разпределителния вал се беше сцепило на две и още не съм го управил но за момента си рабои на обикновената спирачка и няма проблеми само траа по силно да натискаш.

Има един варянт може да я отремонтираш, на нея се прецаква една гума. Има един които ги прави но не мога да ти гарантирам за него
    намирасе на Сливница преди Shell като тръгнеш от Ботев нагоре,
    от дясно се пада ,пише ремонт хидравлики и помпи питаи там.
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 25-11-09, 13:20.

Коментар

спирачна помпа за Диско-1

Спирачна помпа е, специално питах за вакуум монтьорите казаха спитрачна помпа.
      За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Тя каде се намира?

Отиди при тоя дето ти обЯсних и тоЙ ще ти каже всичко,
        мене ми искаше 80 лв за ремонта на помпата което е поносимо.
        ТоЙ е един арабин коЙто ги праии бях питал за него, и добре работил
        но аз лично не съм го пробвал и не мога да ти кажа.
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 09-11-09, 18:46.

Коментар

Не се хвърляйте по майстори, отваряте помпата и почти на всеки магазин има гумички който стават.
          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 09-11-09, 18:47.

Коментар

Много бързо му прецакАхте помпата но човека, първо да провери дали няма теч от някъдедали е сигурен, че наистина е обевздушил системата.
            Може някой мъркуч или тръбичка да се е спукала и едва тогава виж помопата,
            и много по добре да си сменииш ти гумичките, че иначе мноГо пари.
            И един съвет преди да предприемеш нещо по карай джипа 3, 4 дена и ако до тогава не се оправи вече предприеми нещо.
            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 09-11-09, 18:49.

Коментар

Провери първо цялата система много внимателно, всички тръбички връзки, маркучи, ако има омаслено някаде го оправи. Обезвъздуши после цялата система, не само колелото, което сте ремонтирали, обезвъздуши и самата помпа.
              Ако нестане тогави си търси спирачна помапа, за тази няма рециклиране защото ... абе непомня защо
              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 09-11-09, 18:49.
              drive alive

Коментар

Сещам се за един в княжево, правеше всякакви помпи, даже и такива дето не се правят. Взимаше ми (тогава) някакви измислени цени - 15 - 20 лв. Много съм доволен от него, доста клиенти ми е спасил. Дали обаче е още там и дали още работи - виж, това не знам.
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 09-11-09, 18:50.
                Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Точно там съм пробвал, нестава.
                  Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 09-11-09, 18:51.
                  drive alive

Коментар

Човека там се казва Владо и аз съм ходил там и все още е там.
                    Оправи ми помпата на съединитела за 6 лв и няма проблеми
                    Дадох му спирачните ми апарати да ми смени уплатнениЯта щото бяха блокирали апаратите и сега е супер.
                    Но ми се пр***ба вакум помпата и тОва не можа да направи.
                    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 09-11-09, 18:53.

Коментар

Серво на Диско 1 200 тд

Паркирах си снощи нормално, взима днес сина Скитника да свърши някое и друго добро дело и след десет минути се връща с думите "няма спирачки" . Как ще няма, бе хаймана като вчера ходих на София и отгоре на всичко се и прибрах. Слизам долу разглеждам го, верно, прав се оказа синковеца.
                      Казанчето за спирачна течност полупразно и около него мокрота. Напълних го направих едно кръгче и на второто натискане чух шума на излизаща от някъде спирачна течност.
                      Който не вярва да види снимките. А сега кажете как да го подхващам, че от личен опит знам че без спирачки си е много кофти.
                      Прикачени файлове
                      Тази земя, по която тъпча сега,
                      тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                      тази земя – не е моя земя,
                      тази земя, простете, е чужда.

Коментар

До: Серво на Диско 1 200 тд

Композиция и приятна триизмерност на снимките! Много приятна липса на "пуцането" със светкавицата! Драматургия в кадровия изказ, дори продиктуван от неволята. Рисунъкът меко варира от светотонален до светлосенчест, което придава деликатен чар в кадровото пространство.
                        Братче, извинявай за спама, ама не се сдържах, пък и исках да те поразведря.
                        Дано колегите помогнат по истинския начин!

Коментар

Ми протекла е помпата. Кво и се плашиш? Не съм сигурен дали ще се оправи с гумички. Я се обади на Сър Лазар.
                          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                            Ми протекла е помпата. Кво и се плашиш? Не съм сигурен дали ще се оправи с гумички. Я се обади на Сър Лазар.
                            Бе аз не и се плаша, но незнам откъде да я подхвана. Как се сваля туй нещо и само помпата ли да свалям или целото "тенджере под налягане" ???
                            Композиция и приятна триизмерност на снимките! Много приятна липса на "пуцането" със светкавицата! Драматургия в кадровия изказ, дори продиктуван от неволята. Рисунъкът меко варира от светотонален до светлосенчест, което придава деликатен чар в кадровото пространство.
                            Братче, извинявай за спама, ама не се сдържах, пък и исках да те поразведря.
                            Дано колегите помогнат по истинския начин!
                            АРТИСТ !
                            На всеки изпит по фотография с тия снимки ще ме скъсат, но ти постигна целта си. Успокои ме и ме вдъхнови към разглобение и оправение на сервото.

Я се обади на Сър Лазар.
                            Е как да му се обадя, като само преди няколко дни писах в една друга тема нещо за инструмента от аватара му.....
                            Тази земя, по която тъпча сега,
                            тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                            тази земя – не е моя земя,
                            тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Ако ще вариш боб в тая тенджера, свали я. Ако не-не. Първо сваляш тръбичките, че после е зор. Гледай да не превърти ключа. После ония двата болта и е твоя. Отвътре стърчи един к.р. На него маншон. Махаш маншона, гледаш зегер. Ми махни го и него. Гледай кое как е наредено, че после е интересно. Въпреки че няма нищо сложно. Успех.
                              Прикачени файлове
                              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 08-11-09, 21:06.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X