Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kak да преместя демпфера от задната на предната кормилна щанга?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Kak да преместя демпфера от задната на предната кормилна щанга?

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
    Може да е 25, може и да е 250. Не е там работата. Пак повтарям, темата не е защо и дали да го мостя, а как е най-добре да стане. Разбирам, че няма кой да каже нещо конкретно.
    E как нищо конкретно. Казахме ти основните неща.
    Да не очакваш да дойдем да ти го сложим.
    Все пак това е един прост демпфер. Ако си толкова голям аматьор плати на някой.

п.с. Още един безплатен съвет:
    Ако ще слагаш демпфер от 25лв, изобщо не си губи времето.
    И с него и без него - все тая.

Коментар

Да, намерих го. Розов, нали? Не е скъп...

Коментар

Ма верно ти казаха хората. И не знам там дали ще работи правилно. Може би...Аз нямам никакво намерение да го местя.

Нямаш си работа май, а? Виното и свинкята свършиха ли? Споко, надявам се до 2-3 дни да ти дойдат железариите и да оставиш горкия демфер да почива в мир

Коментар

Аз нямам демпфер, а няма и да имам преди да го преместя. Искаше ми се някой да сподели опит, щото само с четене из не става. Но явно ще се задоволя с това, поне ако се разтърсите за подготвено диско из нета, надали ще попаднете на такова, което не му е местен демпфера. Чудно ми е как работи при дифендър? А може би не работи правилно.

Коментар

Не знам, тука не помня никой не си е играл с т'ва. Имаш честта да си първия Пък ако ще говорим за подготвена машина, то първо трябва да си коригираш кастора, после да удължиш малко панхарда...абе...мда

А защита отдолу не искаш ли? Хем и щангата ще пази. Ма не казвай, че ще сложиш хеви-дюти такава, освен ако не искаш да ремонтираш кормилната кутия.

Коментар

Tя кутията тече като лейка, та поне един ремонтен комплект и трябва. Не искам хеви-дюти. Даже си мисля директно на моята да го сложа, със скоба. И защити ще трябват после, но за това има време. Панхард-а дам, кастора хмм. Ще го подготвям плавно. Инак както знаеш, 1-во да оправя другите простотии. Демпфера има щастието да не е належащ. Но ми писна без и искам да сложа. А отзад няма да е. Като се видим ще детайлизирам, какво точно съм намислил.

Коментар

От: До: Kak да преместя демпфера от задната на предната кормилна щанга?

Съжалявам, че вадя тази тема от дълбините на форума, но търсачката не показа нищо по-подходящо пък не ми се искаше да започвам нова за едно въпросче

Интересувам се на дефендър, диско и рейндж кормилните демпфери и от двете страни ли са със шпилки? Или на някои модели има и уши?
                Издирих размери в нета:

Here are the compressed/extended lengths of the steering dampers (albeit the OME kind):
                Defender: 17.7" / 27.3"
                Discovery I or RRC: 13" / 21.3"
                Discovery II: 14.7" / 23.7"

В действителност такива ли са?
                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

От: Kak да преместя демпфера от задната на предната кормилна щанга?

Преместването не е голяма хамалогия.Ако не ти се купува готов кит,може да използваш скоби за метално въже и Г-образна планка,за захващане на демпфера към щангата.А в другия край само планка.Аз използвах направо защитата на кормилната щанга.При монтирането нагласяш демпфера на средата от хода му и волана право напред.
                  Май ще трябва и някоя снимка да пусна.
                  0888 364 731

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                    Съжалявам, че вадя тази тема от дълбините на форума, но търсачката не показа нищо по-подходящо пък не ми се искаше да започвам нова за едно въпросче

Интересувам се на дефендър, диско и рейндж кормилните демпфери и от двете страни ли са със шпилки? Или на някои модели има и уши?
                    Издирих размери в нета:

Here are the compressed/extended lengths of the steering dampers (albeit the OME kind):
                    Defender: 17.7" / 27.3"
                    Discovery I or RRC: 13" / 21.3"
                    Discovery II: 14.7" / 23.7"

В действителност такива ли са?
                    На Диско 2 е с уши от двете страни, на другите е със шпилки.
                    Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

На дефендера май е с ухо и шпилка.
                      M.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X