Искам да преместя демпфера на Диското, както е при Дифендър. Как е най-добре да се направи? Някой правил ли го е?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Kak да преместя демпфера от задната на предната кормилна щанга?
Свий
X
-
До: Kak да преместя депфера от задната на предната кормилна щанга?
И на мен ми е интересно, понеже при една от последните разходки минавах по едни коловози от зиловете на дървосекачите, и демпфера свърши. Сега като завивам на ляво го преодолявам с хидравликата защото явно се е изкривил, и се оглеждам за това как е закрепен на Дефендъра.
П.
О.Land Rover Discovery 300TDI 1995 Basic
-
До: Kak да преместя демпфера от задната на предната кормилна щанга?
При Диското, демпфера е зад моста, и доста ниско, и обикновенно при движение през терен с камъни, или по дълбоки коловози, понася удари, от които се изкривява и престава да функционира, или както е в моя случай, дори затруднява управлението.
При преместване пред моста, е по-защитен, и по-високо, от което следва че силно намалява вероятноста да го повредим при някоя разходка.
П.
О.Land Rover Discovery 300TDI 1995 Basic
Коментар
-
Нямам точно представа къде е позициониран демпфера при Диското, но и на моята Тойота 70 (с квадратния фар) е зад моста и досега проблеми не съм имал никакви. Естествено, без претенции да съм изявен хардаджия.
Коментар
-
Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнениеMislq , че няма никакво значение дали е на моста или шасито !
На доста джипове е на шасито
Може и на рамата да е монтиран единия край, стига да се има в предвид горното. А ако се има предвид горното, единственото място за монтаж на рамата е ухото на напречната щанга. Другия край на драг линка(не го знам как е на Български, тази щанга която тръгва от хебела)
На снимката на Лани, определено не е монтиран правилно.
Коментар
-
На Дискавари2,дефендър,терано,паджеро са на шасито и на тези коли се сещам без да мисля защото съм ги правил тези коли последната седмица две !Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !
Коментар
-
Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнениеКак да не е? А на 70ката кyде е? Знам, че не е пенкилер мястото, но аз без да съм хардаджия вече съм -2 демфера, 2рият на 80км TJM...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар