Честито, да си я караш със здраве,
Аз сложих масло Shell, за скороти 12 лв/лт, за дифове 14 лв за литър, имай в предвид че продавам масло Shell ot 5 години и досега не съм имал оплаквания, а и съм 99% сигурен че маслото в Мoto Phoe е Shell, само че в различна опаковка, така че е набутване да се купува от там, въобще почти всичко в Мoto Phoe се продава прескъпо
Честито,много удоволствие с новото возило и дълги и безаварийни километри.
Поздрави,Наско.
Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
"Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
"Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."
поздравления за избора - пожелавам ти много да те радва машината
за маслата - мостове, раздатка и СК - отидох направо в Дарукар да ги сменят с подходящите (MTF 94 за СК и не си спомням какво 75W90 GL4-GL5 в другите възли)- излезе ми около 300лв с труда (~2ч висене) и не съм се занимавал
за гумите - аз най-накрая си сложих BFG AT (245/75/16) но беше голяма одисея - ако си избрал Grabber AT2 - питай в ADK (има телефони на сайта им) - на мен лятото ми предложиха такива в размери 235/70/16 за 203лв. и 245/70/16 за 209 с ДДС - но може цените и да са плъзнали нагоре за половин година и незная дали включват и монтажа в горната сума (най-вероятно не)
за алармата - подмени си батерията - може пък и да се оправи (CR2032 литиева) точно същото не ми се е случвало - но по студовете 2-3 пъти нещеше да отключва/сваля аларамата/ от бутона - трябваше да ползвам ключа, да не отварям вратата и после с бутона си се сваляше алармата и щтракаха вратите - странно наистина
Добре дошъл и хиляди безаварийни километри! Относно гумите в момента съм с Генерал зимни 255/70/16 M+S и съм много доволен купих ги за около 220 лв за бр.
Благодаря за отговорите...
Проблема с непаленето се оказаха някакви четки на стартера,които заминавали с времето,струвало около 220 лв с ремонта,ще потърся и другаде,че от петия път завърта чак...Иначе забелязах и малък проблем със скоростите,първа понякога влиза трудно,а втора похърква...Дали е съединител,защото доколкото зная няма щанги,които да прехвърлят движенията на лоста в скоростната кутия.Или може би нещо друго...
Малко по малко колата ще се стяга,все пак не е от автосалона...
Благодаря за отговорите...
Проблема с непаленето се оказаха някакви четки на стартера,които заминавали с времето,струвало около 220 лв с ремонта,ще потърся и другаде,че от петия път завърта чак...Иначе забелязах и малък проблем със скоростите,първа понякога влиза трудно,а втора похърква...Дали е съединител,защото доколкото зная няма щанги,които да прехвърлят движенията на лоста в скоростната кутия.Или може би нещо друго...
Малко по малко колата ще се стяга,все пак не е от автосалона...
Starter motor Denso (original equipment) - TD5 - 125 паунда без транспорта. моя го смених септември.
Със смяната на съединителя влизаш в голям филм много е трудоемко свалянето на скоростната кутия и раздатката. При мен има лек проблем с включването на трета. При бързо превключване се получава леко почукване (лек удар). При по бавно привключване си влиза добре. Може би синхронизаторите си заминават при мен. но пък ремонт на скоростна кутия... направо не ми се мисли. При смяната на маслата за известно време се оправиха при мен нещата.
Смени маслата на скоростната кутия и раздатката и виж тогава как ще е. Погледни на тапата дали има стружки и с какъв цвят са. Ако ти се играе прецеди маслото със ситен цедак и виж дали няма парченца метал. Това ще ти даде малко инфо какво е състоянието на скоростната кутия вътре.
Успех
LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
[IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]
Коментар