Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нов собственик на Диско 1
Свий
X
-
До: нов собственик на диско 1
Да събереш 50 смислени публикации и си "старо куче"- утвърден участник.Първоначално публикуван от alexstoilov Преглед на мнениезадължен съм, дано скоро получа достъп и мога да чета всички статии, впрочем какво трябва да стане че да имам достъп до тях?
________________________________________________________________________________________
Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006
Коментар
-
дотук всичко ми е ясно за маслата и количествата, преди да ме отрежете задето толкова съм досаден, днес изникна нов проблем - гумено каре на заден кардан, проверих в един магазин за авточасти и ми поискаха 180 лв, видяха ми се малко множко, някои да знае по добро решение? малко съм нахален с многото ми въпроси но искам да стегна джипката че в събота да направя малко тестове и да почна да се уча да карам offroadDiscovery I, 300 TDI
Коментар
-
Сменяй всички чорби без изключение. За карето иди питай в Дару или в Княжево - РАМ партс (Цецо да ме поправи ако греша)
Трябват му 20Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнениеДа събереш 50 смислени публикации и си "старо куче"- утвърден участник.
Коментар
-
Не се коси. Да не ти пука кой к'во си мисли. Да не сме на партийно събрание. 180 лв за гуменото каре верно са много. Тук от форума имам спомен за някаква цена около 80 лв / май на Геле/ - в София. Провери в Падок-човек се справя и с много лош английски език.Първоначално публикуван от alexstoilov Преглед на мнениедотук всичко ми е ясно за маслата и количествата, преди да ме отрежете задето толкова съм досаден, днес изникна нов проблем - гумено каре на заден кардан, проверих в един магазин за авточасти и ми поискаха 180 лв, видяха ми се малко множко, някои да знае по добро решение? малко съм нахален с многото ми въпроси но искам да стегна джипката че в събота да направя малко тестове и да почна да се уча да карам offroad
А това последното в поста ти за "малко тестове и да почна да уча /малиййййй/ да карам офроуд"-нема такъв филм.
Решение: влизаш в калта, после газ, и т.н. ..... и после отваряш очи. Шега естествено. Майката му е каране и мислене по време на целия процес на карането. Почнеш ли да караш без да мислиш, значи си достигнал съвършенство.
Поздрави и успех. И не се коси, питай си.
Коментар
-
... абе и някоя снимка може, ама ... не та неПървоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнениеДа събереш 50 смислени публикации и си "старо куче"- утвърден участник.

... после на някоя сбирка като се съберем, ще си попийнем малко и готово (работата е оправена)Първоначално публикуван от alexstoilov Преглед на мнениеааааа ясно каква е била работата, че то досега аз само задавам въпроси и не съм публикувал нищо смислено
Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
да докладвам, сменен антифриз, сменени всички масла на диф, скорости и раздатка, утре чакам гумено каре от дару кар за 101 лв в мото пфое е 180, в петък слагам гуми, в събота чистене и газ. за снимкиет ще кача ама нека да я напудря малко и да я изчистя, немоаг да ви я представя в този вид, в който е в моментаDiscovery I, 300 TDI
Коментар
-
До: ЕВРИКААААА!!!!!
Ето от този пост излиза и отстъпката в МП, а именно:Първоначално публикуван от alexstoilov Преглед на мнение.
..... чакам гумено каре от дару кар за 101 лв в мото пфое е 180 ......................................
1. 43,9% за тези от югозападните и западните райони на София ,за да не ходят до Дару
2. И още примерно 10% , за да идват и тия дето им е по-близо Дарукар.
3. Да се пазарува с членска и лична карта според адресната регистрация.
Ах, Дарукар - мръсни дискаунтъри. / Всъщност в редките случаи, когато съм пазарувал в Дару, все ми се е случвала цена, по-висока от тази в МП-може пък аз да съм карък/
Коментар
-
хора, днес майстора като източвал маслото от скоростите и раздатката ми каза, че маслото е едно и също, а в систематизираната информация пише, че за transfer box (нали това е раздатка) трябва да се налее масло като на диференциалите, помогнете да не да объркам нещатаDiscovery I, 300 TDI
Коментар
-
Изключително строго спазвай това, което пише в ръководството! На майстор, който твърди, че знае повече за една кола, отколкото инженерите, които са я създали, спокойно можеш да му пожелаеш да върви "по пути Ленина".Първоначално публикуван от alexstoilov Преглед на мнениехора, днес майстора като източвал маслото от скоростите и раздатката ми каза, че маслото е едно и също, а в систематизираната информация пише, че за transfer box (нали това е раздатка) трябва да се налее масло като на диференциалите, помогнете да не да объркам нещата
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар